-->
Deep Silver, Metro: Last Light’ın Yeni Çıkış Tarihini Açıkladı

Yapımcı Deep Silver ve geliştirici 4A Games Metro: Last Light’ın yeni çıkış tarihini duyurdu. Bu ay yani Mart ayında çıkış yapması beklenen oyunun, THQ’nun iflası ve satışı ile çıkış tarihi ertelendi. Metro 2033’ün devam oyunu olan Metro: Last Light, konuya bu hikaye üzerinden devam edecek. THQ’nun iflas etmesinin ardından Deep Silver’ın satın aldığı oyun için  firma […]

02.03.2013 | ulasufuk

Yapımcı Deep Silver ve geliştirici 4A Games Metro: Last Light’ın yeni çıkış tarihini duyurdu.

Bu ay yani Mart ayında çıkış yapması beklenen oyunun, THQ’nun iflası ve satışı ile çıkış tarihi ertelendi. Metro 2033’ün devam oyunu olan Metro: Last Light, konuya bu hikaye üzerinden devam edecek. THQ’nun iflas etmesinin ardından Deep Silver’ın satın aldığı oyun için  firma tarafından yapılan açıklamaya göre, hayatta kalma-korku ve FPS yönleri ile bir post-apokaliptik bir dünyada ayarlanmış eylem odaklı bir oyun olan Metro: Last Light, 14 Mayıs’ta Kuzey Amerika’da, 17 Mayıs’ta da Avrupa’da Xbox 360, PS3 ve PC için çıkış yapacak.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!