-->
Company of Heroes 2 Haziran Ayında Çıkıyor

Relic Entertainment’ın ödüllü strateji oyunu Haziran ayında piyasada olacak SEGA of America, Inc. ve SEGA Europe Ltd. bugün kısa süre önce satın aldığı Relic Entertainment, Inc.’in merakla beklenen strateji oyunu Company of Heroes 2’nin Kuzey Amerika ve Avrupa’da 25 Haziran 2013 tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Daha önceden 2013 başında piyasada olması planlanan oyunun çıkış tarihi […]

07.03.2013 | ulasufuk

Relic Entertainment’ın ödüllü strateji oyunu Haziran ayında piyasada olacak

SEGA of America, Inc. ve SEGA Europe Ltd. bugün kısa süre önce satın aldığı Relic Entertainment, Inc.’in merakla beklenen strateji oyunu Company of Heroes 2’nin Kuzey Amerika ve Avrupa’da 25 Haziran 2013 tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu.

Daha önceden 2013 başında piyasada olması planlanan oyunun çıkış tarihi ertelenmişti, Relic Entertainment bu ek süreyi Company of Heroes 2’nin tüm zamanların en yüksek not ortalamasına sahip strateji oyunu olan ilk oyunun yüksek standardına ulaşmasını sağlamak üzere kullanıyor. Son teknoloji ürünü Esence 3.0 Motorunu kullanan Company of Heroes 2 gerçekçi ColdTech™ hava durumu sistemi, devrim yaratacak dinamik görüş açısı sistemi TrueSight™ ve gerçekçi yıkılabilirlik özellikleri ile taktik strateji türüne müthiş yenilikler getirecek.

Company of Heroes 2’nin Baş Yapımcısı Jonathan Dowdeswell şöyle diyor: “SEGA tarafından satın alınmamız bize uzun soluklu PC serileri bakımından müthiş bir tecrübeye sahip yeni bir ortakla çalışma imkanı verdi. Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunabilecek bir ekibe sahip olduğumuzu bilmek bize büyük güven veriyor.”

“Beklenenden daha geç bir çıkış tarihi açıklayarak hayranlarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için çok üzgünüz, ama bu ek sürenin ekibimize hayranlarımızın hak ettikleri yüksek kaliteli oyunu sunmak için yardımcı olacağına inanıyoruz.” diyor Company of Heroes 2 Yapımcısı Greg Wilson. “Ama bu bekleyiş çok da uzun sürmeyecek çünkü yakın zaman içinde başlayacak olan Kapalı Beta aşamasında oyuncularımız bize yardımcı olma ve çokluoyuncu modlarını dengeleme fırsatını elde edecekler. Detayları yakında açıklayacağız.”

* Orijinal Company of Heroes™ PC için 2006 yılında yayınlanmıştı, oyun şu an 56 incelemede %93.82 not ortalamasıyla Gamerankings.com üzerindeki (beşten fazla incelemesi olan) en yüksek not ortalamasına sahip strateji oyunudur. Oyun 55 incelemede %93 not ortalamasıyla Metacritic.com üzerinde de benzer bir başarı elde etmiştir.

Company of Heroes™ 2 PC için 2013 Haziran ayında piyasada olacak. Daha fazla bilgi için www.companyofheroes.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!