-->
City of Steam Heyecanı Devam Ediyor!

Türkiye’nin en genç MMORPG oyunu olan City of Steam, 1 Mart 2013 Cuma saat 16:00 itibariyle kapılarını Türkiye oyuncularına açmıştı. İlk haftasını dolduran Buhar Şehri’ne olan ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Etkinlikler Hız Kesmiyor!a“Evcil Hayvanınız Bizden!” Etkinliği Açık Beta başlangıcından itibaren yani 1 Mart ile 15 Mart 2013 tarihleri arasında oyuna giriş yapıp 5. […]

08.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin en genç MMORPG oyunu olan City of Steam, 1 Mart 2013 Cuma saat 16:00 itibariyle kapılarını Türkiye oyuncularına açmıştı. İlk haftasını dolduran Buhar Şehri’ne olan ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Etkinlikler Hız Kesmiyor!a“Evcil Hayvanınız Bizden!” Etkinliği

Açık Beta başlangıcından itibaren yani 1 Mart ile 15 Mart 2013 tarihleri arasında oyuna giriş yapıp 5. seviyeye erişen herkese, normal şartlar altında yalnızca Elektrum (City of Steam’in premium para birimi) ile satın alınabilen Evcil Hayvanlar hediye! Özellikle oyuncuların “Evcil Hayvan” edinmeye olan ilgisini gören CoS Ekibi, tüm oyuncularına Açık Beta başlangıç sürecinde böyle bir etkinlikle “Hoş Geldiniz!” diyor.
Evcil Hayvan, oyunculara “Evcil Hayvan Hediye Paketi” halinde verilecek ve oyuncular 5. Seviyeye eriştiklerinde bu kutu açılabilecek. Kutunun içinden ise rastgele gizemli bir “Evcil Hayvan” çıkacak!

“Adını Sen Koy!” Etkinliği

City of Steam Ekibi, “Sunucu Adını” bile oyuncuların belirlemesini istiyor. Bunu da bir etkinlik ile süslüyor!
Oyuncular “Sunucu Adı” için önerilerini 8 Mart 2013 Cuma günü saat 16:00’ya kadar Forum’daki ilgili etkinlik başlığına bildirebilirler.
8 Mart 2013 Cuma günü saat 18:00’da City of Steam Ekibi, daha önce oyuncular tarafından önerilen isimler arasından 5 adet seçerek Facebook üzerinden başlatılacak anket ile oylamaya sunacak!

Facebook üzerinden yapılacak anket sonucu 1. olan isim, City of Steam Türkiye Resmi sunucusunun ismi olacak ve bu önerinin sahibi “Pirodaktil” adlı JetPack kazanacak!

City of Steam Etkinlikleri ile ilgili tüm detaylar için Buraya Tıklayınız!

Arka Arkaya Oyuna Gir, Ödülleri Kazan!
City of Steam’in Açık Beta ile oyuncularına olan süprizlerinden biri de “Günlük Katılım” Sistemi. Bu sistem ile oyuncular, oyuna arka arkaya girdikleri gün sayısına göre ödüller kazanıyor. Bu ödüller ise karakterlere kısa süreli “Deneyim Puanı” (EXP) artışı sağlayan “Kutsamalar”dan, silah ve zırh geliştirmek için gerekli olan Metal ve Alaşım’lara kadar çeşitlilik gösterebiliyor.

Metalin ve buharın hüküm sürdüğü bu mekanik evrene katılmak için Buraya Tıklayınız!

 

BASIN BÜLTENİ

 

1362739057_CoS_TR_1

 

1362739058_CoS_TR_2



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.