-->
City of Steam Açık Beta Kapılarını Açıyor!

Türkiye’nin en genç MMORPG oyunu olan City of Steam, Kapalı Beta Test sürecinin hemen ardından Dünya Lansmanını da geçtiğimiz hafta Türkiye’de yaptı. Basının büyük ilgi gösterdiği lansmanın hemen ardından da şimdi sıra Açık Beta’ya geldi! Hem de herhangi bir katılım gereksinimi olmadan! Kadim Colossus Uyandı! “Karmaşa gökten düştüğünde, Delton Şehir Devleti’ni korumak için Kadim Colossus […]

01.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin en genç MMORPG oyunu olan City of Steam, Kapalı Beta Test sürecinin hemen ardından Dünya Lansmanını da geçtiğimiz hafta Türkiye’de yaptı. Basının büyük ilgi gösterdiği lansmanın hemen ardından da şimdi sıra Açık Beta’ya geldi! Hem de herhangi bir katılım gereksinimi olmadan!

Kadim Colossus Uyandı!

Karmaşa gökten düştüğünde, Delton Şehir Devleti’ni korumak için Kadim Colossus asırlar sonra uyandı. Delton’un sonra günleri işte böyle başladı…

Tehlikede olan Delton Şehri’ni Brood’lardan korumak için Colossus’un mücadelesine tanık olarak oyuna başlıyorsunuz. Tabii bu durumda seçtiğiniz ırka göre hikayeniz farklı şekilde gelişiyor. Hikaye çeşitliliği ve hikayelerin akışı ile City of Steam oyuncuları kendine bağlayacak.

Birileri Etkinlik mi dedi?

City of Steam Açık Beta başlangıcında iki etkinlik ile oyuncularını selamlıyor!

1) “Evcil Hayvanınız Bizden!” Etkinliği

Açık Beta başlangıcından itibaren yani 1 Mart ile 15 Mart 2013 tarihleri arasında oyuna giriş yapıp 5. seviyeye erişen herkese, normal şartlar altında yalnızca Elektrum (City of Steam’in premium para birimi) ile satın alınabilen Evcil Hayvanlar hediye! Özellikle oyuncuların “Evcil Hayvan” edinmeye olan ilgisini gören CoS ekibi, tüm oyuncularına Açık Beta başlangıç sürecinde böyle bir etkinlikle “Hoş Geldiniz!” diyor.

Evcil Hayvanlar, oyunculara “Evcil Hayvan Hediye Paketi” halinde verilecek ve oyuncular 5. Seviyeye eriştiklerinde bu kutu açılabilecek. Kutunun içinden ise rastgele gizemli bir “Evcil Hayvan” çıkacak!

2)Teşekkür Ederiz!” Etkinliği

Kapalı Beta katılımcılarına “Teşekkür Ederiz!” Etkinliği altında Açık Beta’da hediyeler dağıtacak olan City of Steam, oyun içeriği ile yapacağı sürprizlerin yanında, ilerleyen günlerde yapacağı etkinliklerle de oyuncuların gönüllerini fethedecek.

City of Steam Etkinlikleri ile ilgili tüm detaylar için Buraya Tıklayınız!

Geliştirilmiş içerik & Sınırsız oyun keyfi!

Özellikle Kapalı Beta’ya katılan oyuncuları şaşırtacak sürprizlerin var olduğunu belirten City of Steam ekibi, oynanabilirlik ve oyuncuların oyundan alabileceği keyfi en yüksek düzeyde tutmak için Açık Beta’ya geliştirilmiş içerik ile başlıyor.

Özellikle “Görev Yapmak” kavramına farklı bir boyut getiren City of Steam, oyuncuların görevleri çözmeye harcayacakları zamanı, oyunun ve hikayenin tadını çıkarmak için kullanmalarını istiyor.

Peki bu içeriğin mimarı kim? Tabii ki oyuncular!

Oyuncular istedi, City of Steam oyuna ekledi!

Türkiye’de City of Steam hazırlıklarına başladığı ilk günden itibaren, kullanıcı önerilerini ve isteklerini dinlemeyi kendine ilke edindiğini belirten Nova Worlds takımı, bu sözünü şimdi yerine getiriyor. Kapalı Beta süresince oyuncular tarafından gönderilen sayısız öneri ve isteği değerlendiren ekip, en uygun ve kullanışlı olanları oyunun içine ekledi.

Artık siz de Steampunk evrenindeki bu mekanik dünyaya adımınızı atabilir, buharın gücü ile kendi destanınızı yazabilirsiniz.

City of Steam’e Kayıt Olmak ve Buhar Şehri’ni keşfetmek için Buraya Tıklayınız!

 

BASIN BÜLTENİ

 

CoS-TR_Cata

CoS-TR_Petler



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.