-->
Capcom ve Valve, Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 Evrenlerini Biraraya Getiren Projeyi Duyurdu

Capcom ve Valve, Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 projesini duyurdu. İnteraktif eğlence sektörünün en ünlü yayıncılarından ikisi arasındaki bu proje ile Left 4 Dead™ 2 karakterleri Resident Evil™ 6’nın PC versiyonuna konuk olurken, Resident Evil 6’daki düşmanlar da Left 4 Dead 2’nin PC versiyonunu istila edecekler. Tüm bu içerik bu oyunların hayranlarına […]

18.03.2013 | ulasufuk

Capcom ve Valve, Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 projesini duyurdu. İnteraktif eğlence sektörünün en ünlü yayıncılarından ikisi arasındaki bu proje ile Left 4 Dead™ 2 karakterleri Resident Evil™ 6’nın PC versiyonuna konuk olurken, Resident Evil 6’daki düşmanlar da Left 4 Dead 2’nin PC versiyonunu istila edecekler. Tüm bu içerik bu oyunların hayranlarına tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

Resident Evil 6 PC oyuncuları PC’ye özel The Mercenaries No Mercy modunu oynarken Left 4 Dead 2’nin ikonik karakterleri Coach, Nick, Ellis ve Rochelle’yi seçebilecekler. Her bir karakter Resident Evil 6’da kullanabilmeleri için kendilerine özel silah seçimlerine sahip olacak. Bu dört kahramana ek olarak Left 4 Dead serisinin ünlü zombilerinden ikisi, Witch ve Mini Tank da bu moda teşrif edecekler ve ister Left 4 Dead 2’den, ister Resident Evil 6’dan karakter seçmiş olan oyunculara acımasızca saldıracaklar. Bu yeni ve özel içerik 15 Nisan’dan itibaren Resident Evil 6’nın PC versiyonu için arka planda otomatik olarak indirilecek.

Left 4 Dead 2’nin PC versiyonuna ise Resident Evil 6’nın en korkunç düşmanları Lepotitsa, Napad ve Ogroman konuk olacak. Bu üç karakter de Valve’ın ünlü geliştiricileri tarafından Steam Workshop araçları kullanılarak Left 4 Dead 2 kadrosuna katılacaklar. Left 4 Dead 2’nin PC versiyonuna sahip olan oyuncular, Valve’ın klasik zombi oyununa katılacak Resident Evil 6 karakterleri karşısında zorlu anlar yaşayacaklar.

Bu proje hakkında yorum yapan Valve’dan Chet Faliszek şunları söyledi: “Kendimiz de sıkı Resident Evil hastalarıyız; L4D3 ve RE6’yı birleştirmek için Capcom ile birlikte çalışma imkânı ortaya çıktı ve bunu kesinlikle kaçıramazdık.”

Resident Evil 6 Yapımcısı Yoshiaki Hirabayashi ise şunları ekledi: “Resident Evil 6 ekibi bu proje üzerinde gerçekten büyük keyifle çalıştı, oyuncularımızın da çok iyi zaman geçireceklerine inancım tam. Umuyorum ki bu özel içeriği çok seveceksiniz.”

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!