-->
Borderlands 2’nin Altıncı Oynanabilir Karakter Sınıfı Duyuruldu (Video)

2K Games, Borderlands 2 için Mayıs ayında gelecek altıncı oynanabilir karakter sınıfını duyurdu. ‘Psycho Pack’ isimli karakter sınıf DLC’si $ 9.99 / 800 Microsoft Puanına satışa sunulacak. Ayrıca 2K, Borderlands 2 için önümüzdeki hafta ‘Ultimate Vault Hunter Mode’ isimli ücretsiz bir oyun modu ve eklenti paketi geleceğini açıkladı. ‘Ultimate Vault Hunter Mode’  2 Nisan’da ücretsiz güncelleme […]

27.03.2013 | ulasufuk

2K Games, Borderlands 2 için Mayıs ayında gelecek altıncı oynanabilir karakter sınıfını duyurdu. ‘Psycho Pack’ isimli karakter sınıf DLC’si $ 9.99 / 800 Microsoft Puanına satışa sunulacak.

Ayrıca 2K, Borderlands 2 için önümüzdeki hafta ‘Ultimate Vault Hunter Mode’ isimli ücretsiz bir oyun modu ve eklenti paketi geleceğini açıkladı. ‘Ultimate Vault Hunter Mode’  2 Nisan’da ücretsiz güncelleme olarak gelecek.

‘Psycho Pack’ için yayınlanan videoda pakete dahil olan ‘Krieg the Psycho’ isimli karakteri görme şansı elde ediyoruz. İşte video:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!