-->
Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Koleksiyon Sürümleri Duyuruldu

Ubisoft, Assassin’s Creed IV: Black Flag’in koleksiyon sürümlerini Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii U ve PlayStation 4 için duyurdu. Bu sürümlerden uPlay’e özel olan The Black Chest Edition, 55 cm’lik Kaptan Edward dioraması, 2 kanvas poster, resmi soundtrack,korsan bayrağı ve daha bir çok içerikle gelecek.     The Buccaneer Edition’da Edward Kenway figürü,özel kutu, […]

26.03.2013 | ulasufuk

Ubisoft, Assassin’s Creed IV: Black Flag’in koleksiyon sürümlerini Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii U ve PlayStation 4 için duyurdu.

Bu sürümlerden uPlay’e özel olan The Black Chest Edition, 55 cm’lik Kaptan Edward dioraması, 2 kanvas poster, resmi soundtrack,korsan bayrağı ve daha bir çok içerikle gelecek.

 

AC4BF_COLL_C_mockup_UK

 

The Buccaneer Edition’da Edward Kenway figürü,özel kutu, resmi soundtrack gibi içerikler yer alacakken, The Skull Edition sanat kitabı, resmi soundtrack,metal oyun kutusu, 2 poster ve daha fazlasını içerecek.

 

AC4BF_COLL_B_mockup_UK

 

AC4BF_COLL_A_mockup_UK

 

Son sürüm olan The Special Edition ise oyunun çıkışı ile gelecek oyun içi içerikleri kapsayacak.

 

AC4BF_SE_mockup_UK_02



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz