-->
WildStar Dominion Topluluğu ve Stalker Sınıfını Sunar

Geçen haftaki duyurunun ardından Nexus gezegenindeki maceralarında oyunculara eşlik edecek ikinci WildStar topluluğunun detaylarını sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Carbine Stüdyolarından Baş Topluluk Yöneticisi David “Scooter” Bass, WildStar bloğunda oyundaki Dominion Topluluğu ırkları ve yeni gizlilik sınıfı The Stalker’dan bahsediyor The Dominion Topluluğu: Dominion topluluğu, askeri güç, din, gelişmiş silahlar ve teknolojiyi kullanarak galaksiyi yöneten güçlü […]

14.02.2013 | ulasufuk

Geçen haftaki duyurunun ardından Nexus gezegenindeki maceralarında oyunculara eşlik edecek ikinci WildStar topluluğunun detaylarını sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Carbine Stüdyolarından Baş Topluluk Yöneticisi David “Scooter” Bass, WildStar bloğunda oyundaki Dominion Topluluğu ırkları ve yeni gizlilik sınıfı The Stalker’dan bahsediyor

  • The Dominion Topluluğu: Dominion topluluğu, askeri güç, din, gelişmiş silahlar ve teknolojiyi kullanarak galaksiyi yöneten güçlü bir yıldızlararası imparatorluk. Eldan tarafından 1000 yıl önce kurulmuş olan Dominion, Nexus’u imparatorluk hakimiyetine almış ve bu efsanevi gezegen üzerinden tam kontrol elde edene kadar da durmayı planlamıyor. Dominion topluluğunu daha iyi anlamak için size şu videoyu izlemeye davet ediyoruz:  

Dominion topluluğunu oluşturan ırklardan bir kaçına bakalım:

    • Cassian: Cassus gezegenindeki zeka ve tutku dolu insan ırkı olarak, 2000 seneden fazla bir zaman sürecinde yaşadıkları teknolojik gelişmeler sayesinde uzay seyahati ve yıldızlararası keşif için gereken gelişimi tamamlamıştır.
    • Mechari: Eldan’lar tarafından geliştirilmiş olan bu ırk, Nexus’daki hainleri ve casusları saf dışı bırakmayı kendine iş edinmiş yetenekli birer ölüm makinesidir.
    • Draken: Vahşi gezegenlerinin sıcak ve toz dumanında yetişmiş Draken ırkı, Nexus’a galaksideki en korkunç savaşçılar olduklarını kanıtlamak için gelmiştir.

The Stalker Sınıfı:. Stalker sınıfı düşmanlarını alt etmek için gizlilik ve teknolojik yeteneklerin birleşiminden faydalanırlar. Güçlü nanoteknoloji ile beslenen sessiz birer suikastçi olan Stalkerlar, gelişmiş gizlilik yetenekleri ile düşmana farkettirmeden yaklaşır ve ölümcül pençeleri ile onları etkisiz hale getirirler. Stalkerlar ayrıca taktiksel savaş konusunda uzmandır ve harekete duyarlı mayınlar ile savaş alanine stratejik olarak kontrol eder, arkalarında bir sürü ceset yığını bırakabilirler. Stalkerlar için süpriz faktörü asıl silahtır. Stalkerların oyun stiline videosu ile yakından bakalım.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!