-->
Ubisoft CEO’su Beyond Good & Evil 2 : “Geliyor”

Beyond Good & Evil 2, Mayıs 2008’de PlayStation 3 ve Xbox 360 için duyurulduktan sonra uzun süredir sessiz kalan yayıncı Ubisoft, sonunda sessizliğini bozarak oyunla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot tarafından yapılan açıklamada, oyun için herhangi bir şey söylemek istemediğini, tek söyleyebileceğinin Beyond Good & Evil 2’nin “geliyor” olduğu belirtildi.  

26.02.2013 | ulasufuk

Beyond Good & Evil 2, Mayıs 2008’de PlayStation 3 ve Xbox 360 için duyurulduktan sonra uzun süredir sessiz kalan yayıncı Ubisoft, sonunda sessizliğini bozarak oyunla ilgili resmi bir açıklama yaptı.

Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot tarafından yapılan açıklamada, oyun için herhangi bir şey söylemek istemediğini, tek söyleyebileceğinin Beyond Good & Evil 2’nin “geliyor” olduğu belirtildi.

 



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen PlayStation 5 aksiyon-macera oyunu Stellar Blade, nihayet bugün 26 Nisan tarihinde tüm oyunculara sunuluyor!


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!