-->
The Witcher 3 Duyuruldu!

Game Informer dergisinin Mart sayısının kapağı açıklandı ve böylelikle CD Projekt RED’in yeni oyunu The Witcher 3: Wild Hunt’ta duyurulmuş oldu. Bir önceki oyundan 30 kat büyük olacağı belirtilen ve REDengine 3 grafik motoruyla geliştirilen oyun, aynı zamanda Skyrim’in dünyasından da daha büyük olacak. Yükleme ekranı olmayacak The Witcher 3: Wild Hunt’ın 2014 yılında PC ve […]

05.02.2013 | ulasufuk

Game Informer dergisinin Mart sayısının kapağı açıklandı ve böylelikle CD Projekt RED’in yeni oyunu The Witcher 3: Wild Hunt’ta duyurulmuş oldu.

Bir önceki oyundan 30 kat büyük olacağı belirtilen ve REDengine 3 grafik motoruyla geliştirilen oyun, aynı zamanda Skyrim’in dünyasından da daha büyük olacak. Yükleme ekranı olmayacak The Witcher 3: Wild Hunt’ın 2014 yılında PC ve yüksek kapasiteli platformlar için çıkacağı açıklanırken, bahsedilen ileri teknoloji platformlar ise büyük ihtimal yeni nesil konsollar demek.

Oyunla ilgili Game Informer’da yer alan sanatsal çalışma ve yayınlanan videoya aşağıdan bakabilirsiniz:

 

witcher3cover

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!