-->
“The 7 Wonders of Crysis 3” Video Serisinin Son Bölümü

Crytek ve EA, Crysis 3 için başlattığı “The 7 Wonders of Crysis 3” isimli video serisinin final bölümü olan “End of Days”i yayınladı. Crytek ve EA’nın işbirliğiyle CryEngine 3 oyun motoru ile oluşturulan The 7 Wonders of Crysis 3 video serisinin yönetmenliğini Dead Presidents, From Hell ve Book of Eli filmlerinden tanınan Albert Hughes üstleniyor. PC, Xbox 360 ve PS3 için 22 Şubat’ta çıkış yapacak oyunun The 7 Wonders of […]

14.02.2013 | ulasufuk

Crytek ve EA, Crysis 3 için başlattığı “The 7 Wonders of Crysis 3” isimli video serisinin final bölümü olan “End of Days”i yayınladı.

Crytek ve EA’nın işbirliğiyle CryEngine 3 oyun motoru ile oluşturulan The 7 Wonders of Crysis 3 video serisinin yönetmenliğini Dead Presidents, From Hell ve Book of Eli filmlerinden tanınan Albert Hughes üstleniyor.

PC, Xbox 360 ve PS3 için 22 Şubat’ta çıkış yapacak oyunun The 7 Wonders of Crysis 3 video serisinin son bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.