-->
Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX Duyuruldu

Square Enix Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX’i Avrupa’ya Getiriyor Çok Sevilen KINGDOM HEARTS serisinin ilk PlayStation®3 Çıkartması Square Enix Ltd., KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX’i Avrupa ve diğer PAL bölgelerde bu sonbahar döneminde PlayStation®3’e özel olarak çıkartacağını duyurudu Tamami ile HD formata uygun hale getirilmiş etkileyici koleksiyon KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX, daha önce Avrupa […]

25.02.2013 | ulasufuk

Square Enix Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX’i Avrupa’ya Getiriyor

Çok Sevilen KINGDOM HEARTS serisinin ilk PlayStation®3 Çıkartması

Square Enix Ltd., KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX’i Avrupa ve diğer PAL bölgelerde bu sonbahar döneminde PlayStation®3’e özel olarak çıkartacağını duyurudu

Tamami ile HD formata uygun hale getirilmiş etkileyici koleksiyon KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX, daha önce Avrupa ve PAL bölgelerde yayınlanmamış, kritikler tarafından beğeni toplayan KINGDOM HEARTS FINAL MIX ve KINGDOM HEARTS Re: Chain of Memories’den oluşuyor. Buna ek olarak, koleksiyonda KINGDOM HEARTS 358/2 Days oyunundan HD sinematik hikaye videoları, geliştirilmiş oynanış mekanikleri ve PlayStation®3 sistem trophileri yer alıyor. Oyuncular sevilen seriyi, Sora,Riku ve Mickey, Donald ve Goofy gibi diğer renkli Disney karakterleri ile yeniden yaşayabilecekler.

KINGDOM HEARTS HD 1.5 ReMIX ile ilgili daha fazla bilgi için KingdomHearts.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Untitled-2

 

İlgili Linkler

Resmi Web Sitesi: www.kingdomhearts.com
Resmi Facebook ® Sayfası: http://www.facebook.com/kingdomhearts
Resmi Twitter ® : @KINGDOMHEARTS

Ürün Bilgileri

Oyun: KINGDOM HEARTS HD 1.5 Remix
Sistem: PlayStation ® 3
Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca
Yayın Tarihi: Sonbahar 2013

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!