-->
Quantic Dream, PS4 İçin Yeni Oyun Motorunu Duyurdu

Quantic Dream’in lideri David Cage, PlayStation Meeting 2013’te PlayStation 4 oyunlarında kullanacakları yeni nesil oyun motorlarını tanıttı. David Cage, yeni nesil oyun motorunda amaçlarının duyguları ön plana çıkarmak olduğunu vurguladı. İlk oyundaki karakterlerin 350 poligondan oluştuğunu belirten Cage, halen geliştirmekte oldukları Beyond: Two Souls’taki Jodie Holmes karakterinde ise bu sayının 30.000 poligona çıktığını belirtti. Quantic Dream […]

21.02.2013 | ulasufuk

Quantic Dream’in lideri David Cage, PlayStation Meeting 2013’te PlayStation 4 oyunlarında kullanacakları yeni nesil oyun motorlarını tanıttı.

David Cage, yeni nesil oyun motorunda amaçlarının duyguları ön plana çıkarmak olduğunu vurguladı. İlk oyundaki karakterlerin 350 poligondan oluştuğunu belirten Cage, halen geliştirmekte oldukları Beyond: Two Souls’taki Jodie Holmes karakterinde ise bu sayının 30.000 poligona çıktığını belirtti.

Quantic Dream karakterleri daha inandırıcı hale getirmek ve ilişkilendirmek için yeni bir oyun motoru geliştiriyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!