-->
PlayStation Meeting 2013’te PS4 mü Duyurulacak?

Sony’nin YouTube kanalında 20 Şubat’ta düzenlenecek PlayStation Meeting 2013 etkinliğinin işaret edildiği yeni bir teaser video yayınlandı. “Geleceğe Bakın” cümlesi ile yayınlanan video ve videonun açıklamasında bulunan bir web sitesi linkinde “İlk bilen siz olun” yazan nottan akıllara PlayStation 4 duyurusu geliyor. Ocak 2011’de düzenlenen son PlayStation Toplantısı’nda, PlayStation Vita duyurusu gelmişti. Bakalım PlayStation Meeting 2013’ten de […]

01.02.2013 | ulasufuk

Sony’nin YouTube kanalında 20 Şubat’ta düzenlenecek PlayStation Meeting 2013 etkinliğinin işaret edildiği yeni bir teaser video yayınlandı.

“Geleceğe Bakın” cümlesi ile yayınlanan video ve videonun açıklamasında bulunan bir web sitesi linkinde “İlk bilen siz olun” yazan nottan akıllara PlayStation 4 duyurusu geliyor. Ocak 2011’de düzenlenen son PlayStation Toplantısı’nda, PlayStation Vita duyurusu gelmişti. Bakalım PlayStation Meeting 2013’ten de PS4 duyurusu mu gelecek?

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!