-->
Killer is Dead, Kuzey Amerika ve Avrupa İçin Duyuruldu

Killer is Dead’in, Kuzey Amerika için XSEED Games, Avrupa ve Avustralya için Deep Silver- Koch Media, Japonya içinse Kadokawa Games etiketi altında yayınlanacağı duyuruldu. Oyun, No More Heroes, Killer 7, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw gibi oyunlardan tanıdığımız Grasshopper Manufacture tarafından geliştiriliyor. PlayStation 3 ve Xbox 360 için bu yaz dünya çapında çıkış yapacak Killer is […]

01.02.2013 | ulasufuk

Killer is Dead’in, Kuzey Amerika için XSEED Games, Avrupa ve Avustralya için Deep Silver- Koch Media, Japonya içinse Kadokawa Games etiketi altında yayınlanacağı duyuruldu.

Oyun, No More Heroes, Killer 7, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw gibi oyunlardan tanıdığımız Grasshopper Manufacture tarafından geliştiriliyor. PlayStation 3 ve Xbox 360 için bu yaz dünya çapında çıkış yapacak Killer is Dead’de, sağ elinde Japon kılıcı ve değişen silahlar ile yapay bir sol kola sahip Mondo Zappa isimli bir cellat kontrolümüze sunulacak.

Killer-is-Dead



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!