-->
Halo’nun Yaratıcılarından ve Call of Duty’nin Yapımcısından Yeni Bir Oyun Geliyor: Destiny

Epik Bilimkurgu Evreni, Sürükleyici Maceralarla Dolu Kalıcı ve Yenilikçi Bir Online Dünya Sunuyor  Çok Platformlu Oyun Konsollardaki Online Oyunculuğu Yeni Bir Seviyeye Taşıyacak  Yeni oyun nesli ile tanışmaya hazır olun.  Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc., başarılı geliştirici Bungie ile birlikte, ortaklıklarının ilk ürününü duyurdu. Destiny ismindeki, birinci şahıs aksiyon türünün […]

19.02.2013 | ulasufuk

Epik Bilimkurgu Evreni, Sürükleyici Maceralarla Dolu Kalıcı ve Yenilikçi Bir Online Dünya Sunuyor 

Çok Platformlu Oyun Konsollardaki Online Oyunculuğu Yeni Bir Seviyeye Taşıyacak 

Destiny_Key-art

Yeni oyun nesli ile tanışmaya hazır olun.  Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc., başarılı geliştirici Bungie ile birlikte, ortaklıklarının ilk ürününü duyurdu. Destiny ismindeki, birinci şahıs aksiyon türünün evrimi niteliğindeki oyun oyuncuları ortak bir dünyada bir araya getirecek. Call of Duty, Skylanders Spyro’s AdventureTM ve Skylanders GiantsTM gibi dev serilerin yapımcısı Activision ile Halo®’nun yaratıcısı Bungie arasındaki kapsamlı işbirliğinin ilk ürünü olan Destiny birinci şahıs aksiyonunu, kalıcı ve dinamik online dünya ile birleştirerek interaktif eğlencede yeni bir dönem başlatacak.

Destiny Bungie’ye ün kazandıran geniş çaplı, bilimkurgu odaklı hikaye anlatımı ve maceralarını sinematik bir evrende geçen birinci şahıs aksiyonu ile birleştiriyor. Destiny ayrıca oyunculara diledikleri gibi keşfedebilecekleri, bağlantılı ve canlı bir dünya sunuyor ve diğer oyuncularla bir araya gelip başarılarını kutlayabilecekleri, arkadaşlarıyla veya yalnız başlarına maceralara atılabilecekleri sosyal alanlar sayesinde sosyal oyun deneyimini konsollara taşıyor.

“Bungie on yıl önce Halo ile birinci şahıs aksiyon oyunları türünü tanımlamıştı, şimdi ise Destiny ile türde yeni bir dönem başlatıyor,” diyor Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg.  “Destiny sürekli gelişen bir dünya. Dilediğiniz gibi dolaşıp keşfedebileceğiniz, çok geniş sınırlara sahip bir dünya. Hikaye modunda oynarken bile kendi maceralarını yaşayan oyuncularla karşılaşabileceğiniz bir dünya. Ve elbette ustaca hazırlanmış bir birinci şahıs aksiyon oyunundan bekleyeceğiniz heyecan dolu sahneleri bir araya getiren bir dünya. Bu yenilikçi ve yaratıcı oyunu dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla buluşturacağımız için büyük heyecan duyuyoruz.”

“Activision az sayıda şey yapmaya yoğunlaşan ve bunlarda da olağanüstü bir başarı yakalayan bir firma. Bungie de aynı mantığı benimsiyor,” diyen Hirshberg şöyle devam ediyor.  “Her iki firmanın kaynaklarını, yaratıcılığını ve enerjisini yeni, tutkulu ve en önemlisi, eğlenceli bir şeyler yapmak için bir araya getiriyoruz.”

Uzak gelecekte geçen Destiny’de oyuncular Dünya’daki son şehrin Muhafızları rolünde Mars’ın kızıl çöllerinden Venüs’ün sık ormanlarına kadar güneş sistemimizin kadim harabeleri arasında dolaşacaklar. İnanılmaz güçlere sahip olan oyuncular insanoğlunun düşmanlarına karşı savaşacak ve insanlığın Altın Çağı’nın çöküşü sırasında kaybedilenleri geri almaya çalışacaklar. Hikayelerin yön verdiği bir evrende geçen Destiny efsanesi oyuncuları birbirine kesintisiz biçimde bağlanmış işbirlikli, rekabete dayalı, herkese açık ve sosyal aktivitelerle dolu cesur bir yeni dünyada birbirinden sürükleyici maceralara götürecek. Bungie’nin yeni nesil oyun motoru sayesinde Destiny Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemine ek olarak yeni konsollarda da hayat bulacak.

“Destiny yıllardır hayalini kurduğumuz bir oyun. Activision ile yaptığımız işbirliğinin bizi ne kadar mutlu ettiğini anlatamam. Nihayet bu deneyimi dünyadaki milyonlarca oyuncuya sunmak için doğru ortağı, ekibi ve teknolojiyi bulmuş durumdayız,” diyor Bungie başkanı Harold Ryan.  “Destiny oyuncuları gizem, aksiyon ve macera dolu bir dünyaya götürecek ama daha da önemlisi, Destiny yalnızca sürücünüzdeki bir disk değil, diğer oyuncularla dolu, canlı bir sosyal evren olacak.”

Destiny yalnızca inanılmaz görünmekle kalmıyor, oyuncuların işbirliğine dayalı online oyunlar hakkındaki düşüncelerini değiştirecek canlı bir dünya sunuyor,” diyor perakende mağazalar zinciri GameStop’un başkanı Tony Bartel.  “Bu oyun endüstrisinin yıllardır özlemini çektiği türden bir yenilik, oyuncuların Destiny’nin engin evreniyle tanışmalarını dört gözle bekliyorum.”

Daha fazla bilgi için www.DestinyTheGame.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Activision her ne kadar Bungie’nin bu inanılmaz yeni dünyası bugün duyurulmuş olsa da henüz çıkış bilgisinin 2013 planında yer almadığını ve bu konuda spekülasyon yapılmamasını veya farklı bir sonuç beklentisi olmaması gerektiğini  hatırlatır.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz