-->
GRID 2’nin Oyun İçi Fragmanı Yarış Oyununun Dönüşünü Müjdeliyor

Tam Uzunluktaki İlk Oyun İçi Videosu 14 Şubat’ta Yayına Giriyor Codemasters® bugün www.youtube.com/gridgame (videoyu aşağıdan da izleyebilirsiniz) adresinde yeni GRID 2™ oyun içi fragmanını yayınlayarak oyunun sinematik yarış deneyiminin özünü oluşturan hızlı, yüksek tempolu ve heyecanlı yarışlarından bir parçayı beğeniye sundu. Oyuncular www.youtube.com/gridgame adresinden oyunun YouTube kanalına abone olarak 14 Şubat’ta yayınlanacak olan tam uzunluktaki videoyu […]

09.02.2013 | ulasufuk

Tam Uzunluktaki İlk Oyun İçi Videosu 14 Şubat’ta Yayına Giriyor

Codemasters® bugün www.youtube.com/gridgame (videoyu aşağıdan da izleyebilirsiniz) adresinde yeni GRID 2™ oyun içi fragmanını yayınlayarak oyunun sinematik yarış deneyiminin özünü oluşturan hızlı, yüksek tempolu ve heyecanlı yarışlarından bir parçayı beğeniye sundu. Oyuncular www.youtube.com/gridgame adresinden oyunun YouTube kanalına abone olarak 14 Şubat’ta yayınlanacak olan tam uzunluktaki videoyu ilk izleyenlerden olabilecekler.

BAFTA ödüllü Race Driver: GRID™’in uzun zamandır beklenen devam oyunu GRID® 2™ Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 31 Mayıs’ta piyasaya çıkacak.

GRID 2 oyuncuları en hızlı, birinci ve ünlü olmaya davet ediyor. Kırk yıllık bir zamana yayılmış otomobil ikonları arasından elle seçilen isimlerin direksiyonuna geçecek oyuncular motor sporlarının yeni ve evrimleşen dünyasına adım atacaklar. Paris’ten Abu Dabi’ye, Şikago’dan güneşli Kaliforniya sahillerine kadar birbirinden güzel şehir caddeleri, lisanslı pistler ve sınırlarınızı zorlayacak dağ yolları şimdiye kadar gördüğünüz en heyecanlı ve canlı yarışlara ev sahipliği yapacak.

GRID 2 ayrıca tamamen farklı ve kapsamlı içeriği ve kendine has ilerleme sistemi ile çokluoyuncu yarış deneyiminde de yeni standartlar belirleyecek. Detaylı kişiselleştirme seçenekleri ve oyuncuların yarışlarının, ödüllerinin ve rakiplerinin kaydını tutan, Codemasters Racing oyunlarının online topluluk portalı RaceNet* entregrasyonu GRID 2’nin yeni motor sporları dünyası ile tam etkileşim ve bağlantı sağlayacak.

En yeni haberleri almak için www.gridgame.com ve www.facebook.com/aralgame ve www.twitter.com/aralgame adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

RaceNet:

*RaceNet, Codemasters Racing oyunları için hazırlanmış, oyuncuların Yarış, Rakip ve Ödüllerinin kayıtlarını tutan, ücretsiz online servistir. Henüz beta aşamasında olan RaceNet oyuncuların topluluk mücadelelerine katılmalarına, oyundaki ilerlemelerinin kaydını tutmalarına ve arkadaş ve rakiplerinin durumlarını kontrol etmelerine olanak sağlamaktadır. RaceNet düzenli olarak yeni özellikler eklemektedir ve GRID 2 ile birlikte betadan çıkarak ana yayınına başlayacaktır. Daha fazla bilgiyi www.racenet.com  adresinden alabilirsiniz

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz