-->
GRID 2’nin Çıkış Tarihi ve Ön Sipariş Bonusları Açıklandı

Codemasters, yarış oyunu GRID 2’nin çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için  28 Mayıs’ta Kuzey Amerika’da, 31 Mayıs’ta da Avrupa’da satışa sunulacak. Oyunu ünlü perakendeciler Amazon, Best Buy ve GameStop’tan ön sipariş ile alanları özel olarak üretilmiş,ekstra içerik ve ek yarış paketlerin yer aldığı bonuslar bekliyor olacak. Bunun […]

01.02.2013 | ulasufuk

Codemasters, yarış oyunu GRID 2’nin çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için  28 Mayıs’ta Kuzey Amerika’da, 31 Mayıs’ta da Avrupa’da satışa sunulacak.

Oyunu ünlü perakendeciler Amazon, Best Buy ve GameStop’tan ön sipariş ile alanları özel olarak üretilmiş,ekstra içerik ve ek yarış paketlerin yer aldığı bonuslar bekliyor olacak. Bunun yanı sıra GRID 2’nin  İngiltere sürümü için ön sipariş bonusları da açıklanırken, GRID 2: Brands Hatch Edition isimi ile adlandırılan sürüm oyunu genişletmek için iki ek paket içerecek. İlki McLaren Racing Pack oyuna, MP4-12C GT3 Special Edition ve iki yeni yol eklerken, ikincisi Head Start Pack ise, Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT ile online oyun modları ve benzersiz bir RaceNet bonusunu içinde barındıracak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!