-->
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn’un Kapalı Betası Duyuruldu

SQUARE ENIX interaktif eğlence ürünlerinin yayıncısı Square Enix Ltd., tamamen yeniden tasarlanmış, çok oyunculu online macera oyunu (MMO) FINAL FANTASY® XIV: A Realm Reborn™’un Avrupa ve diğer PAL bölgelerinde Windows PC için 25 Şubat’ta kapalı betasının yayınlanacağını duyurdu. SQUARE ENIX, hızlı ve kolay bir şekilde oyunun PC donanımını ve performansını değerlendirirken oyunculara yardımcı olmak için yeni FINAL FANTASY XIV: A […]

25.02.2013 | ulasufuk

SQUARE ENIX interaktif eğlence ürünlerinin yayıncısı Square Enix Ltd., tamamen yeniden tasarlanmış, çok oyunculu online macera oyunu (MMO) FINAL FANTASY® XIV: A Realm Reborn™’un Avrupa ve diğer PAL bölgelerinde Windows PC için 25 Şubat’ta kapalı betasının yayınlanacağını duyurdu.

SQUARE ENIX, hızlı ve kolay bir şekilde oyunun PC donanımını ve performansını değerlendirirken oyunculara yardımcı olmak için yeni FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn benchmark yazılımı yapmıştır. Benchmark sitesinden ücretsiz olarak bugün FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn benchmark yazılımı yüklenebilir.

Oyunun tamamen gerçek zamanlı görüntülerden oluşan “Exploration” isimli resmi benchmark videosu YouTube‘da izlenebiliyor. Ayrıca, yeni, özel tasarlanmış gamepad UI,  yapımcı ve yönetmen Naoki Yoshida tarafından tanıtıldı.Geliştiricinin tanıttığı Developers’ Commentary “Gamepads” isimli video buradan izlenebilir.

Kapalı Beta oyuncularının yeni oyun sisteminin bir parçası olarak yeni Full Active Time Events (Tam Etkin Zaman Olayları), ya da “FATE-KADER ,”i denemeleri mümkün olacak. Oyuncular biraraya gelme ihtiyacı olmadan olmadan, sadece olayın yakınlık içinde kalarak bu rastgele meydana gelen olaylara katılabilir.

FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn tüm sistemleri tamamen, oyun ve oyuncu deneyimini geliştirmek için yeniden inşa edilmiş ilk MMO oyunudur.

Oyuncuları resmi Facebook ® sayfası (https://www.facebook.com/FinalFantasyXIV) ziyaret etmeye ve http://lodestone.finalfantasyxiv.com. adresindeki resmi foruma katılmaya davet ediyoruz.

Ayrıca http://eu.finalfantasyxiv.com/benchmark/en/index.html  bu adrese gidip oyunun bilgisayarınızda nasıl çalışacağını görebileceğiniz bir PC benchmark testi yapabiliyorsunuz. Şu youtube videosundaki http://www.youtube.com/watch?v=uP3QJQ0bd-U oynanışı gerçek zamanlı demo ederken, parametreleri değiştirerek kendi PC’nizde veya farklı donanımlarda nasıl çalıştığını/göründüğünü gözlemleyebiliyorsunuz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!