-->
En Son Dragon’s Dogma: Dark Arisen Videosu Yeni Tehlikeleri Gözler Önüne Seriyor

Yeni Dragon’s Dogma: Dark Arisen oynanış videosu oyuncuların yüzleşmek zorunda oldukları yeni bir düşman kategorisini gösteriyor. Necrophagous yaratıkları, çürüyen et kokusuna gelen ve hiç beklenmedik anlarda ortaya çıkabilen özel bir tür. Videoda bir grup kahramanın Bitterblack Adasının derinliklerine ilerlediğini ve aşağıda yatan dehşetlerle karşılaşmalarını izleyeceksiniz. Bu cesur savaşçılar vahşi bir Cockatrice’i öldürdükten sonra çeşitli Necrophagous […]

21.02.2013 | ulasufuk

Yeni Dragon’s Dogma: Dark Arisen oynanış videosu oyuncuların yüzleşmek zorunda oldukları yeni bir düşman kategorisini gösteriyor. Necrophagous yaratıkları, çürüyen et kokusuna gelen ve hiç beklenmedik anlarda ortaya çıkabilen özel bir tür.

Videoda bir grup kahramanın Bitterblack Adasının derinliklerine ilerlediğini ve aşağıda yatan dehşetlerle karşılaşmalarını izleyeceksiniz. Bu cesur savaşçılar vahşi bir Cockatrice’i öldürdükten sonra çeşitli Necrophagous yaratıkları ile karşılaşacaklar. Kör edici bir sis tüküren, açlıktan gözü dönmüş, kurda benzeyen, çarpık görünümlü Garm sürüsü Cockatrice cesedine üşüşerek gruba saldıracak; yüzeydeki kuzenlerinden daha büyük ve daha öldürücü olan Elder Ogre grubu karanlık bir koridorda sıkıştıracak ve tüm bu yaratıkların en korkutucusu olan, en karanlık büyüler tarafından acınası bir düşmana dönüştürülmüş Cursed Dragon gruba yaklaşarak karnını bu taze etlerle doldurmaya çalışacak.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen orijinal Dragon’s Dogma’nın tüm içeriğine ek olarak oyunculara yeni bir yeraltı diyarı da sunacak. Orijinal oyuna sahip olan oyuncular kayıt dosyalarını kullanarak yolculuklarına devam edebilecek, seri ile yeni tanışacak oyuncular ise Dragon’s Dogma deneyimlerine sıfırdan başlayabilecekler. Dragon’s Dogma: Dark Arisen Avrupa’da ise 26 Nisan’da piyasada olacak.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!