-->
En İyi 10 Ps3 Exclusive Oyunu

9-İnfamous 2 Voltajda düşüklük mü var, ya sigortaları değiştirin ya da etrafınıza dikkatli bakın Cole MacGrath yakınlarda olabilir. Sucker Punch tarafından geliştirilen ve Haziran 2011 de Türk oyun severlere bir sürpriz yaparak Türkçe olarak raflardaki yerini alan İnfamous 2 ilk oyuna göre oldukça ilerleme kaydetmiş. Özellikle grafiksel olarak kendini çok iyi geliştiren oyun iki farklı […]

06.02.2013 | ulasufuk

9-İnfamous 2

Voltajda düşüklük mü var, ya sigortaları değiştirin ya da etrafınıza dikkatli bakın Cole MacGrath yakınlarda olabilir.

Sucker Punch tarafından geliştirilen ve Haziran 2011 de Türk oyun severlere bir sürpriz yaparak Türkçe olarak raflardaki yerini alan İnfamous 2 ilk oyuna göre oldukça ilerleme kaydetmiş. Özellikle grafiksel olarak kendini çok iyi geliştiren oyun iki farklı oyun sonu deneyimiyle de çok başarılı.

 

 

Şimdiden oyun dünyasında ismini uzun süre unutamayacağımız İnfamous serisi, farklı oyun konusu, yüksek aksiyon hissi ve hatırı sayılır fanatik kitlesiyle listemizin 9. Sırasında kendine yer buluyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!