-->
En İyi 10 Ps3 Exclusive Oyunu

1-METAL GEAR SOLİD 4 : GUNS OF THE PATRIOTS 1987 yılında ilk Metal Gear oyunu piyasaya sürüldü. Daha sonra tam tamına 16 Metal Gear oyunu yapıldı. Belki de oyun dünyasının dahi ismi Hideo Kojima bile yarattığı bu fenomenin ilk başlarda farkında değildi. Ama Metal Gear o kadar sevildi ki oyun dünyasının yapı taşlarından biri oldu. […]

06.02.2013 | ulasufuk

1-METAL GEAR SOLİD 4 : GUNS OF THE PATRIOTS

1987 yılında ilk Metal Gear oyunu piyasaya sürüldü. Daha sonra tam tamına 16 Metal Gear oyunu yapıldı. Belki de oyun dünyasının dahi ismi Hideo Kojima bile yarattığı bu fenomenin ilk başlarda farkında değildi. Ama Metal Gear o kadar sevildi ki oyun dünyasının yapı taşlarından biri oldu.

 

 

Bir çok oyuna ilham kaynağı olan Metal Gear serisinin en son oyununu listemizin baş tacı yapıyoruz ve sözü oyunun görsellerine bırakıyoruz…



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!