-->
DmC Devil May Cry İçin Vergil’s Downfall ve Bloody Palace Mode Geliyor

DmC oyuncularının Avrupa’da 6 Mart’ta PlayStation Network, Xbox LIVE ve PC için yayınlanacak olan Vergil’s Downfall ile oyun deneyimlerini uzatacaklarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Vergil’s Downfall saatler sürecek yeni içerik, dört zorluk seviyesi ve Vergil olarak oynama imkanın yanı sıra yeni hikaye, silahlar, kombolar, düşmanlar ve mekanlar da sunacak. Avrupa’da seçili mağazalardan ve PlayStation Store üzerinden […]

21.02.2013 | ulasufuk

DmC oyuncularının Avrupa’da 6 Mart’ta PlayStation Network, Xbox LIVE ve PC için yayınlanacak olan Vergil’s Downfall ile oyun deneyimlerini uzatacaklarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Vergil’s Downfall saatler sürecek yeni içerik, dört zorluk seviyesi ve Vergil olarak oynama imkanın yanı sıra yeni hikaye, silahlar, kombolar, düşmanlar ve mekanlar da sunacak. Avrupa’da seçili mağazalardan ve PlayStation Store üzerinden DmC Devil May Cry ön siparişi vermiş olan oyuncular, oyunun çıkışında kendilerine verilmiş olan indirme şifrelerini kullanarak bu içeriğe ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Ayrıca Bloody Palace Mode da bugün PlayStation Network, Xbox LIVE ve PC için tamamen ücretsiz olarak Devil May Cry serisine geri dönüyor. Oyuncular bu ücretsiz güncellemeyi yaptıklarında DmC Devil May Cry’i tamamladıktan sonra beş ölümcül büyük düşman da dahil olmak üzere iblisler ve düşmanlarla dolu 100’den fazla bonus bölüme erişebilecekler.

DmC Devil May Cry, Avrupa’da satışta.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!