-->
Destiny, PlayStation 4 İçin Resmi Olarak Duyuruldu (Video)

Bungie ve Activision tarafından bu haftanın başlarında PlayStation 3 ve Xbox 360 için duyurulan Destiny, PS4 için de geliyor. Bungie kurucularından Jason Jones, oyunun Playstation’un her iki sürümü yani PlayStation 3 ve PlayStation 4 için geliştirildiğini duyurdu. Birinci şahıs aksiyonunu, kalıcı ve dinamik online dünya ile birleştirerek interaktif eğlencede yeni bir dönem başlatacak Destiny’nin PS4 sürümü […]

21.02.2013 | ulasufuk

Bungie ve Activision tarafından bu haftanın başlarında PlayStation 3 ve Xbox 360 için duyurulan Destiny, PS4 için de geliyor.

Bungie kurucularından Jason Jones, oyunun Playstation’un her iki sürümü yani PlayStation 3 ve PlayStation 4 için geliştirildiğini duyurdu. Birinci şahıs aksiyonunu, kalıcı ve dinamik online dünya ile birleştirerek interaktif eğlencede yeni bir dönem başlatacak Destiny’nin PS4 sürümü için bir de duyuru videosu yayınlandı.

İşte video:

 



Popüler Haberler


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.


Uzun zamandır beklenen PlayStation 5 aksiyon-macera oyunu Stellar Blade, nihayet bugün 26 Nisan tarihinde tüm oyunculara sunuluyor!


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.