-->
City of Steam’de Üçüncü Kapalı Beta Haftası Ödüllerle Dolup Taşıyor

Kapalı Beta aşamasına 15 gün önce başlayan DAO GAMES’in dünyaca beklenen oyunu City of Steam, üyelerini bu hafta da sürprizlerle karşılayacak. “Hepinize Teşekkürler” etkinliğinde kapalı betaya daha önce katılanlar ödüllendirilirken, yeni katılımcıları da muhteşem sürprizler bekliyor. Üçüncü kapalı Beta aşaması 08-02-2013 tarihinde saat 16:00’da başlayacak ve 3 gün sürerek 11 Şubat 2013 Pazartesi saat 21:00’de […]

08.02.2013 | ulasufuk

Kapalı Beta aşamasına 15 gün önce başlayan DAO GAMES’in dünyaca beklenen oyunu City of Steam, üyelerini bu hafta da sürprizlerle karşılayacak.

“Hepinize Teşekkürler” etkinliğinde kapalı betaya daha önce katılanlar ödüllendirilirken, yeni katılımcıları da muhteşem sürprizler bekliyor. Üçüncü kapalı Beta aşaması 08-02-2013 tarihinde saat 16:00’da başlayacak ve 3 gün sürerek 11 Şubat 2013 Pazartesi saat 21:00’de sona erecek.

“Hepinize Teşekkürler” Etkinliği

City of Steam “Kapalı Beta Test” sürecinde bulunan oyunculara, sergiledikleri performanslarına “Teşekkür Etmek” için, Açık Beta’dan itibaren kullanabilecekleri başlangıç paketleri hediye edilecek!

Kapalı Beta Test Süreci boyunca City of Steam oynamış tüm oyunculara, Açık Beta’dan itibaren kullanabilecekleri  Meydan Okuma Küresi, Kardiyotonik, EXP Kitabı, Mod Ödül Paketi ve Kurucu Paketleri gibi süpriz hediyeler verilecektir.

Özellikle Kapalı Beta’da 40. Seviyeye ulaşan ilk kişi, çok özel “Buhar Lordu Kurucu Paketi”ne sahip olacak! (Daha detaylı bilgi için: http://9nl.com/t2kq)

Kapalı Beta Katılımcılarına Sürpriz Ödüller!

Hatırladığınız üzere City of Steam, Kapalı Beta 2. Haftasında, Kapalı Beta 1. Haftasına katılanlara  “500 Elektrum” vermişti. Bu hafta da bu oyunculara, yani Kapalı Beta 1. Hafta katılımcılarına, Kapalı Beta’da kullanabilecekleri “20 Adet Meydan Okuma Küresi” hediye edilecek.

Elbette Kapalı Beta 2. Hafta’da oyuna katılanlara da hediyeler var. Bu katılımcılara da Kapalı Beta süreçlerindeki katkılarından dolayı teşekkür amaçlı “500 Elektrum” verilecek. Ödüller giriş yaptıklarında hesaplarına mesaj olarak gönderilecek. Etkinlik Kapalı Beta 3. Haftası süresince geçerli olacak.

“Oyun Rehberini Yap!” Etkinliği

Bu hediyelerin yanı sıra üçüncü Kapalı Beta aşamasında da hediyeler bitmiyor. City of Steam Hakkında Oyun Rehberi yapan Kapalı Beta kullanıcıları da ödüller kazanacak.  Kapalı Beta Test sürecinde yer alan ve City of Steam hakkında rehber yapmak isteyen oyunculara, City of Steam’in güzel sürprizleri var.

City of Steam Oyun Hatası Avı Etkinliği

City of Steam, oyun hatalarının düzeltilmesinde oyuncularının da katkısının bulunmasını istiyor.  “City of Steam’i beraber inşa edeceğiz!” sloganıyla Kapalı Beta sürecine giren Nova Worlds Ekibi, bu konuda da kararlı görünüyor. City of Steam Türkiye resmi forumunda bulunan “Oyun Hataları” Bölümüne, Kapalı Beta Sürecinde hataları bulan ve paylaşan oyuncular hem Kapalı, hem de Açık Beta’da kullanılabilecek  “5 adet Meydan Okuma Küresi” kazanacaklar.

Ödüller hem Kapalı Test Süreci hem de açık test sürecinde dağıtılacaktır. Etkinliklere katılım Kapalı Beta Test sürecinin son günü olan “18 Şubat 2013” günü sona erecek.

City of Steam oyuncuları etkinliklerle ilgili tüm detaylara   http://9nl.com/t2kq adresinden ulaşabilirler.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.