-->
Carbine Stüdyolarının Yeni Bilimkurgu MMO’su Wildstar 2013’te Geliyor

Carbine Stüdyoları 2013’te çıkacak yeni bilimkurgu MMO oyunları WildStar’ı duyurdu! Bu heyecan verici duyuruyu kutlamak adına, oyundaki Exile topluluğu, Explorer ve Soldier sınıfları ve yeni bir bölgeye ait bazı detaylara yakından bakalım. NCSoft’un yeni oyunu Wildstar Nexus adlı gezegende geçiyor. Nexus, Kadim Elden halkı tarafından terk edilmiş, keşfedilmeyi ve kazanılmayı bekleyen bir çok hazine ve teknolojiyi […]

06.02.2013 | ulasufuk

Carbine Stüdyoları 2013’te çıkacak yeni bilimkurgu MMO oyunları WildStar’ı duyurdu! Bu heyecan verici duyuruyu kutlamak adına, oyundaki Exile topluluğu, Explorer ve Soldier sınıfları ve yeni bir bölgeye ait bazı detaylara yakından bakalım.

NCSoft’un yeni oyunu Wildstar Nexus adlı gezegende geçiyor. Nexus, Kadim Elden halkı tarafından terk edilmiş, keşfedilmeyi ve kazanılmayı bekleyen bir çok hazine ve teknolojiyi barındıran gizemli bir gezegen.

İşte oyuna ait bir kaç detay:

  • Exile Topluluğu: Dışlanmışlar ve paralı askerler tarafından oluşan dağınık bir grup olan Exiles , gezegenlerinden zorla göç ettirilmiş ve ihtiyaçtan dolayı bir araya gelmiştir. Nexus’a ilk yerleşen Exile Topluluğudur. En iyi grubun insan ırkından bir üyesi tarafından şu video ile tanımlanabilecek :

  • Deradune: Nexus’un yerli ve gezegen dışından gelmiş bir çok acımasız vahşi yaşamını içinde barındıran yeni bölgesi. Aynı zamanda önümüzdeki haftalarda daha detaylı konuşuyor olacağımız yeni bir ırkın başlangıç bölgesi.
  • Soldier Sınıfı: Savaş odaklı oynanışı tercih eden oyunculara yönelik tasarlanmış bir sınıf. Sınıfa özel görevler ve aksiyonlar, oyunculara farklılık gösteren dövüş tecrübeleri sunuyor olacak. Daha fazla bilgi için : 

  • Explorer Sınıfı: Dünya haritasını gezip tamamlamayı ve oyun içinde yolunu kendi bulmayı sevenlerin sınıfı. Bu sınıf ile başkalarının erişemeyeceği yerlere erişmeniz ve Nexus’un dünyasını tamamen keşfetmeniz mümkün. Explorer sınıfının özellikleri için:

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!