-->
Borderlands 2: Add-On Content Pack İle Pandora Ziyaretinizi Uzatın

Pakette beşinci oynanabilir karakter sınıfı, iki ek DLC ve fazlası bulunuyor  2K Games ve Gearbox Software bugün Borderlands® 2 oyuncularının Xbox LIVE™ online eğlence ağı ve PlayStation®Network üzerinden yayınlanan tüm dijital içeriği bünyesinde barındıran Borderlands 2: Add-On Content Pack* paketi ile Pandora’ya dönebileceklerini müjdeledi. Paket Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 […]

05.02.2013 | ulasufuk

Pakette beşinci oynanabilir karakter sınıfı, iki ek DLC ve fazlası bulunuyor 

2K Games ve Gearbox Software bugün Borderlands® 2 oyuncularının Xbox LIVE™ online eğlence ağı ve PlayStation®Network üzerinden yayınlanan tüm dijital içeriği bünyesinde barındıran Borderlands 2: Add-On Content Pack* paketi ile Pandora’ya dönebileceklerini müjdeledi. Paket Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için 29 Şubat 2013’de raflardaki yerini alacak ve yalnızca 60TL’ye 85TL değerinde ek içerik sunacak. Başarılı shooter oyunu Borderlands 2 bugüne kadar aralarında Spike 2012 Video Oyun Ödüllerinden “En İyi Shooter” ve “En İyi Çokluoyuncu” ve G4TV’den “Yılın Oyunu” ödüllerinin de bulunduğu 55’ten fazla yılsonu ödülü kazandı.

İlk iki ek DLC olan Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty ve Mr. Torgue’s Campaign of Carnage’i içeren Borderlands 2: Add-On Content Pack bu içerikleri daha önce indirmemiş Borderlands hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat. Pakette ayrıca şu ekstra özellikler de bulunuyor:

  • Beşinci karakter ile oynayın: Mechromancer Gaige;
  • Creature Slaughter Dome savaş arenasında düşmanlarla kapışın ve Mad Moxxi’nin nadir roketatarını kazanın;
  • Gearbox Gun Pack ve Skyrocket Grenade gibi benzersiz silahlar açın;
  • Tüm karakterleri ek kafa ve dokularla kişiselleştirin;
  • Sanctuary’deki altın sandığı açıp nadir ganimetlere ulaşmak için Golden Key kazanın.

Borderlands 2 PEGI tarafından 18 ile derecelendirilmiştir ve Xbox 360, PS3™ ve Windows PC için satıştadır. En yeni Borderlands 2 haber ve bilgileri için resmi Borderlands 2 web sayfasını ziyaret edebilir ve Twitter ve Facebook sayfalarını takip edebilirsiniz.

* Bu pakete Borderlands 2 dahil değildir, ama bu içerikleri oynamak için gereklidir. Oynamak için online bağlantı gerektirmez.

Microsoft, Windows, Xbox, Xbox 360, Xbox LIVE ve Xbox logoları Microsoft şirketler grubunun ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır ve Microsoft lisansıyla kullanılmıştır.

“PlayStation” bir Sony Computer Entertainment Inc. tescilli ticari markasıdır.

Burada bahsi geçen tüm ticari markalar ve telif hakları ilgili sahiplerine aittir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!