-->
Assassin’s Creed IV’ten Harita Görseli

Yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili ortaya çıkan bir ekran görüntüsü ve posterden sonra şimdi de bir harita görseli gün yüzüne çıktı. Daha önce gelen bilgilerde olduğu gibi Karayipler’in gösterildiği haritaya bakıldığında yeni  Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Jamaika, Küba ve Bahama adalarında geçeceği gözlere çarpıyor. Ubisoft’tan hala resmi bir açıklama gelmezken Kotaku tarafından paylaşılan harita […]

28.02.2013 | ulasufuk

Yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili ortaya çıkan bir ekran görüntüsü ve posterden sonra şimdi de bir harita görseli gün yüzüne çıktı.

Daha önce gelen bilgilerde olduğu gibi Karayipler’in gösterildiği haritaya bakıldığında yeni  Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Jamaika, Küba ve Bahama adalarında geçeceği gözlere çarpıyor. Ubisoft’tan hala resmi bir açıklama gelmezken Kotaku tarafından paylaşılan harita görseline aşağıdan bakabilirsiniz:

 

assassinscreed4

 

 



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.