-->
Aliens: Colonial Marines Oyun İnceleme

Oyunun belki de tek kurtarır yönü çoklu oyuncu modları olmuş. Daha önceki bir çok oyunda bulunan klasikleşmiş çoklu oyuncu modları sayesinde bir nebze de olsa oyunun güzel görünebilmesi sağlanmış. Oyun boyunca elde ettiğiniz başarı puanları sayesinde çoklu oyuncu modlarında bir takım geliştirmeler yapabiliyorsunuz.     Aliens: Colonial Marines bir çok yönden çuvallıyor. Bu durum teknik […]

21.02.2013 | ulasufuk

Oyunun belki de tek kurtarır yönü çoklu oyuncu modları olmuş. Daha önceki bir çok oyunda bulunan klasikleşmiş çoklu oyuncu modları sayesinde bir nebze de olsa oyunun güzel görünebilmesi sağlanmış. Oyun boyunca elde ettiğiniz başarı puanları sayesinde çoklu oyuncu modlarında bir takım geliştirmeler yapabiliyorsunuz.
 
Aliens-Colonial-Marines-inceleme5
 
Aliens: Colonial Marines bir çok yönden çuvallıyor. Bu durum teknik yönlerde daha da bir ön plana çıkıyor. Özellikle grafiksel ve işitsel öğeler tam anlamıyla fiyasko. Kaplamalardaki düşük çözünürlük, karakterlerin detaysız ve özensiz tasarımları, mekanların soğuk ve tek düze görüntüsü oyunun görsel olarak en zayıf yönleri. Bu açıdan sanki oyun yıllar öncesinin teknolojisi ile yapılmış ve bir sandığa konulmuş, vakti gelince de çıkarılıp servis edilmiş gibi.
 
Aliens-Colonial-Marines-inceleme6
 
İncelemenin başında da belirttiğim gibi eğer daha önceleri başarılı işler çıkarmış bir firma iseniz, elinize de kültleşmiş bir yapımın yorumlanması işi verilmişse ve siz de bunu tamamen baştan savma bir şekilde yapıyorsanız bir kamyon dolusu eleştiriyi hak ediyorsunuz demektir. Oyunun elle tutulur yönü çok kısıtlı olunca vereceğimiz puanlar da çok kısıtlı oluyor. Gearbox Software için bu durumun bir reklam stratejinden ziyade uyarı niteliği taşıması dilekleriyle…
  



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!