-->
HayatımızOyun ve Aralgame İşbirliği ile 3 Adet Aliens: Colonial Marines Kazanma Şansı!

Uzaylı Dostlarımızdan Hediyeler Var… Beyazperdenin olduğu kadar oyun dünyasının da en korkutucu “yaratıkları” olan alienlar 12 Şubat itibariyle raflarda yerini alan Aliens: Colonial Marines oyunu ile birlikte sizlere merhaba diyor…Bizlerde bu “sevimli” karşılamaya kayıtsız kalamazdık. Pc, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarından 1’er adet olmak üzere 3 adet Aliens: Colonial Marines oyununu siz değerli okurlarımıza […]

21.02.2013 | ulasufuk

Uzaylı Dostlarımızdan Hediyeler Var…

Beyazperdenin olduğu kadar oyun dünyasının da en korkutucu “yaratıkları” olan alienlar 12 Şubat itibariyle raflarda yerini alan Aliens: Colonial Marines oyunu ile birlikte sizlere merhaba diyor…Bizlerde bu “sevimli” karşılamaya kayıtsız kalamazdık. Pc, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarından 1’er adet olmak üzere 3 adet Aliens: Colonial Marines oyununu siz değerli okurlarımıza hediye etmek istedik. Yapmanız gereken sizler için hazırlamış olduğumuz kısa sorularımıza doğru cevaplar vermek. Doğru cevapları veren okurlarımız arasından yapılacak çekilişle talihlileri belirleyeceğiz. Her platformun çekilişini kendi arasında yapacağız.

Evet yanlış duymadınız Pc, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarından 1’er adet olmak üzere 3 adet Aliens: Colonial Marines oyununu Aralgame.com’dan hediye. Yarışmamızın sonuçlarını ilerleyen günlerde ilan edeceğiz.

Önemli Not: Son katılım tarihi 21 Şubat 2013

Oyunu kazanmak için yapmanız gereken ilk  olarak http://www.facebook.com/hayatimizoyun sayfamızı beğenmek ya da https://twitter.com/hayatimizoyun adresini takip etmek ve daha sonrada hazırladığımız sorulara cevap vermek.  Sorduğumuz sorulara doğru cevap verenler arasından rastgele seçeceğimiz 3 şanslı oyun sever Aliens: Colonial Marines oyununa sahip olacak.

Soru: Daha önce planlanmasına rağmen ertelenen Aliens: Colonial Marines oyunu hangi tarihte ve hangi platform için geliştiriliyordu?

Soru: Playstation ve Xbox platfromlarına özel çıkan ilk Alien oyunu hangisidir?

Soru: Oyunları daha çok hangi platformda oynamayı tercih ediyorsunuz?

Soruların cevabını iletisim@hayatimizoyun.com ‘a  Ad Soyad ve  Açık Adresinizi yazarak gönderebilirsiniz.

Herkese bol şanslar.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.