-->
Warface Kapalı Beta Süreci Başladı

Gerçek Yüzünü Göster!  Crytek ve Trion Worlds’ün uzun zamandır beklenen free-to-play online FPS oyunu beta sunucularını açıyor. Online çağın seçkin geliştiricisi ve yayıncı firması Trion Worlds, dünyanın en büyük bağımsızWarface’in kapalı beta sürecini başlatıyor. Kapalı beta sunucuları, oyunun 2013 ilkbaharında gerçekleşecek resmi lansmanına kadar açık kalacak. Oyuncular Warface’e, Crytek tarafından tasarlanan sosyal eğlence platformu GFACE® […]

21.01.2013 | ulasufuk

Gerçek Yüzünü Göster! 

Crytek ve Trion Worlds’ün uzun zamandır beklenen free-to-play online FPS oyunu beta sunucularını açıyor.

Online çağın seçkin geliştiricisi ve yayıncı firması Trion Worlds, dünyanın en büyük bağımsızWarface’in kapalı beta sürecini başlatıyor. Kapalı beta sunucuları, oyunun 2013 ilkbaharında gerçekleşecek resmi lansmanına kadar açık kalacak.

Oyuncular Warface’e, Crytek tarafından tasarlanan sosyal eğlence platformu GFACE® üzerinden ulaşacaklar. 17 Ocak Perşembe günü saat 19:00’da açılan Warface kapalı beta sunucuları, oyunun 2013 ilkbaharında gerçekleşecek resmi lansmanına kadar açık kalacak.

Konuyla ilgili olarak Crytek Yayın Genel Müdürü Dirk Metzger, “Çarpıcı grafik detaylara ve eşsiz bir oynanışa sahip bir first-person shooter arayan oyuncular için Trion Worlds ve Crytek birlikte çalışarak, Warface’i ortaya çıkarttı. Kapalı beta testine ön kayıt için davet edilen oyuncuların sayısı arttıkça, yaşadıkları deneyimin daha da gelişeceğini ve oyunun lansman öncesi son haline gelmesine katkıda bulunacaklarını umuyoruz” açıklamasında bulundu. Dünyanın en seçkin FPS stüdyolarından Crytek’in geliştirdiği; hızlı, dinamik ve heyecan dolu Warface için henüz kayıt yaptırmamış olan oyuncular, www.warface.com/tr linkinden kaydolabilirler.

Warface, oyuncuları acımasız bir askeri birim olan Blackwood’a karşı savaşmak için bir araya gelmiş, elit Warface takımının bir üyesi olmaya çağırıyor. Oyuncuların kendi aralarındaki sıcak çatışmaların (PvP) yanı sıra, birlikte düşmana karşı mücadele (PvE) imkanı sunan Warface, sürekli olarak eklenen yeni içerikler ile oyunculara ilerleyebilecekleri birçok seviye ve teçhizatlarını geliştirme olanağı tanıyor. Böylece oyuncuları her an tetikte tutarak, sıcak çatışmanın ortasında stratejilerini değiştirmeye sevk ediyor.

Warface hakkında www.warface.com/tr linkinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!