-->
Sports Champions 2 Oyun İnceleme

En çok yetenek isteyen branş hangisidir bilinmez ama benim en zorlandığım branş Tenis oldu. Bu bölüm elbette ki bi Virtua Tennis kadar detaylı ve zor değil. Ancak oyunun genel yapısı itibariyle zamanlama, konsantrasyon ve beceri gibi faktörleri göz önüne almalısınız. Zaten bu üç faktör oyunun tamamında geçerli. Bazı branşlar ise diğerlerine kıyasla çok daha fazla […]

02.01.2013 | ulasufuk

En çok yetenek isteyen branş hangisidir bilinmez ama benim en zorlandığım branş Tenis oldu. Bu bölüm elbette ki bi Virtua Tennis kadar detaylı ve zor değil. Ancak oyunun genel yapısı itibariyle zamanlama, konsantrasyon ve beceri gibi faktörleri göz önüne almalısınız. Zaten bu üç faktör oyunun tamamında geçerli. Bazı branşlar ise diğerlerine kıyasla çok daha fazla odaklanma gerektiriyor.

Oyunun tek kişilik oynanış modu haricinde ayrıca Cup modu da bulunuyor. Bu aşamada yapay zekaya karşı çetin mücadelelere giriyorsunuz. Yapay zeka demişken üstün meziyetlere sahip bir yapay zeka düşünmeyin. Biraz dikkat ve deneyim ile kupalar kaldırmak mümkün. Tabi bizlere yabancı gelen golf biraz zorlasa da ata sporumuz boks söz konusu olunca ringlerin tozunu dumana katıyoruz.
 

 
Gelelim eğlencenin daha da arttığı çoklu oyuncu moduna. Move söz konusu olunca eğlencenin en büyük etkiyi dostlarınızla yaptığınız kapışmalarda hissettirdiği bir gerçek. Yapımcılar da bu konuyu daha önceki oyunlarda olduğu gibi aynen yansıtıyor. Dostlarınızla girişeceğiniz kıyasıya rekabette dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Yarışmanın hızına kendinizi kaptırıp etrafı yıkıp dökebilirsiniz.
 

 
Genel olarak bakıldığında Sports Champions 2 bir önceki oyundan iyi yönleri alıp biraz daha geliştirmiş, bunun yanı sıra yeni branşlarla da oyunun içeriğini farklılaştırmış. Tüm bu yeniliklere rağmen oyunun genel içeriği kısıtlı görünüyor. Sadece 6 farklı branşla kısıtlanmak sıkıcı. Bu branşların bazılarının popülerliği de tartışılır. Şahsi görüşüme göre çok daha popüler spor branşlarını oyuna entegre edebilirlerdi. Belki bunu yeni oyunda düşünebilirler. Tabi yapımcılar bu satırları okuyorsa. Bu değerlendirmelerin dışında ufak çaplı aksaklıkların haricinde keyifli bir oyun bizi bekliyor. Özellikle sanal gerçekliğin spor aktiviteleri uyarlamalarından hoşlanıyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ederim…
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!