-->
Sports Champions 2 Oyun İnceleme

Şimdi Hareket Zamanı… Oyun dünyası inanılmaz bir ivme ile değişiyor. Grafikler, teknikler, yeni gerçekçi oyun motorları derken bundan 10 yıl öncesinin hayal dünyasında olan bir çok şey artık gerçeğe dönüşüyor. Bu hayallerin en başında gelen oyunun içinde olma, oyunun bir parçası olma fikri de hareketli oyun kontrolleri ile gerçekleşmeye başladı. Her konsol üreticisi kendine özgü […]

02.01.2013 | ulasufuk

Şimdi Hareket Zamanı…

Oyun dünyası inanılmaz bir ivme ile değişiyor. Grafikler, teknikler, yeni gerçekçi oyun motorları derken bundan 10 yıl öncesinin hayal dünyasında olan bir çok şey artık gerçeğe dönüşüyor. Bu hayallerin en başında gelen oyunun içinde olma, oyunun bir parçası olma fikri de hareketli oyun kontrolleri ile gerçekleşmeye başladı. Her konsol üreticisi kendine özgü yeniliklerle bu yeni savaşta rakibinin bir adım önüne geçmeyi çalıştı. Bu piyasanın en büyük aktörlerinden olan Sony’de hareketli oyun kontrolleri yarışında Move ile yerini almıştı. Sıra bu yöndeki farklılıkları ortaya çıkarmak için platforma özel yapımlar geliştirmeye gelmişti. Bu özel oyunlardan ilki yaklaşık 2 yıl önce piyasaya çıkan Sports Champions oyunuydu. Zindagi Games ve San Diego Stüdyoları tarafından geliştirilen yapım özellikle renkli, bol hareketli ve aşırı yetenek isteyen oynanışı ile oldukça beğenilmişti. Yapımcılar iki yıl sonra farklı branşlarla oyuncuları hareketlendirmeyi planlıyor. Bakalım bunu ne kadar iyi yapabiliyorlar.
 

 
Sports Champions 2 bir önceki oyunda bulunan branşlardan sadece Okçuluğu bünyesinde barındırıyor. Yapımcılar herhalde oyunculardan gelen geri bildirimleri göz önüne alarak bir önceki oyunun en beğenilen branşını biraz geliştirerek yeni oyuna da entegre etmişler. Bunun yanı sıra oyunda yer alan yeni branşlar ise şöyle; Kayak, Tenis, Boks, Golf ve Bowling. Yeni branşlardan en hoşuma gideni Bowling oldu. Özellikle yorulmadan istediğiniz kadar Bowling oynama düşüncesi bile çok keyifli. Bunun yanı sıra Okçuluk daha önceki oyunda olduğu gibi bu oyunda da favoriler arasında yer alacaktır.
 

 
Yarışlara başlamadan önce ilk uğramamız gereken yer karakter tasarım bölümü oluyor. Burada kendi avatarınızı oluşturabiliyorsunuz. Artık her oyunda klasikleşen bu tasarım bölümünü detaylıca anlatmaya gerek yoktur sanırım. Karakterimizi oluşturduktan sonra seçeceğimiz ilk branş ile ortalığı hareketlendirmeye başlıyoruz. Benim ilk durağım Kayak kategorisi olmuştu. Her branşa başlamadan önce kısa eğitim etapları oynuyorsunuz. Bu eğitimin çok kolay olduğunu belirtmeliyim. Ancak her branşın kendine özgü oynanışı olduğu için bu eğitimlerin yerinde olduğunu düşünüyorum.
 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!