-->
Sony’nin Gizemli Videosunun Sırrı Çözüldü!

Sony’nin 1 Şubat’ta yeni bir duyuru yapacağını sizlere daha önce duyurmuştuk. Gizemli bir video yayınlanan Sony’nin duyurusu tahmin ettiğimiz gibi God of War: Ascension ile ilgili. God of War: Ascension için 3 Ocak Pazar günü gerçekleşecek Super Bowl XLVII’da özel bir video gösterilecek. Sony, Super Bowl 2013’te gösterilecek Kratos’un eşi ve kızının başına gelenleri konu alan live […]

31.01.2013 | ulasufuk

Sony’nin 1 Şubat’ta yeni bir duyuru yapacağını sizlere daha önce duyurmuştuk. Gizemli bir video yayınlanan Sony’nin duyurusu tahmin ettiğimiz gibi God of War: Ascension ile ilgili.

God of War: Ascension için 3 Ocak Pazar günü gerçekleşecek Super Bowl XLVII’da özel bir video gösterilecek. Sony, Super Bowl 2013’te gösterilecek Kratos’un eşi ve kızının başına gelenleri konu alan live action videonun kısa teaser’ını yayınladı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.