-->
Sevgiliye En Sıra Dışı Hediye XBOX

Microsoft Türkiye güvencesiyle satışa sunulan, dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu XBOX, “Sevgililer Günü” için sıra dışı hediye arayanların bir numaralı tercihi olmaya aday. Sevgilinizle geçirdiğiniz zaman, XBOX ile artık çok daha keyifli. Sevgilisi olmayanlar da üzülmesin, XBOX ile evde sıra dışı bekârlar partisi de gözde seçenekler arasında. Eğlenceyi sıra dışı bir deneyime […]

14.01.2013 | ulasufuk

Microsoft Türkiye güvencesiyle satışa sunulan, dünyanın en çok satan oyun ve eğlence konsolu XBOX, “Sevgililer Günü” için sıra dışı hediye arayanların bir numaralı tercihi olmaya aday. Sevgilinizle geçirdiğiniz zaman, XBOX ile artık çok daha keyifli. Sevgilisi olmayanlar da üzülmesin, XBOX ile evde sıra dışı bekârlar partisi de gözde seçenekler arasında.

Eğlenceyi sıra dışı bir deneyime dönüştüren XBOX oyun konsolu,Microsoft Türkiye tarafından Türkçe menü ve Türkiye’ye özel hizmetleri ülkemizde satışa sunulduğundan bu yana eğlencenin tanımı da değişti. Sevgililer Günü için unutulmaz bir hediye seçeneği arıyorsanız, olağanüstü bir oyun ve eğlence deneyimi sunan XBOX, ‘O’nun kalbini kazanmak için doğru karar olacak.

İnsan bedeninin ses ve hareket özelliklerini algılayan Kinect teknolojisi ile oynayacağınız oyunlar daha önce yaşamadığınız bir deneyime imza atıyor. Dünyanın en çok talep edilen oyunlarından Halo4, Forza Horizon, Nike Training, Call of Duty Black Ops 2, Kinect Disneyland ve Kinect Sports, hem sevgiliniz hem de arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli vakit geçirmek için ideal. Dance Central’da yer alan birbirinden farklı şarkılar ile yeni dans figürlerini keşfedebilir, XBOX’la bu özel günü unutulmazlar arasına not düşebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

xbox_360_kinect_sensor



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.