-->
Rockstar Games, Grand Theft Auto V’in Çıkış Tarihini Açıkladı

Bir Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) yayın markası olan Rockstar Games, Grand Theft Auto V’in Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi için tüm dünyada 17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkmasını planladıklarını duyurdu. Los Santos: kişisel gelişim guruları, yıldız adayları ve gözden düşen ünlülerle dolu, bir zamanlar […]

31.01.2013 | ulasufuk

Bir Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) yayın markası olan Rockstar Games, Grand Theft Auto V’in Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi için tüm dünyada 17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya çıkmasını planladıklarını duyurdu.

Los Santos: kişisel gelişim guruları, yıldız adayları ve gözden düşen ünlülerle dolu, bir zamanlar Batı dünyasının gıpta ile baktığı güneşli metropol, şimdilerde ekonomik belirsizlik ve ucuz reality şovlar döneminde hayatta kalmak için mücadele ediyordu. Tüm bu karmaşa içinde birbirinden tamamen farklı üç suçlu hayatta kalmak ve başarıya ulaşmak için kendi planlarını yapmaktaydı: bir zamanlar sokak gangsterliği yapan, şimdilerde ise gerçek fırsatların ve ciddi paraların peşine düşen Franklin; emekliliği tahmininden çok daha az renkli geçen, eski profesyonel dolandırıcı Michael; ve büyük bir vurgun yapmayı umut eden, şiddete meyilli manyak Trevor. Artık seçenekleri tüketen bu ekip, hayatları boyunca kendilerine yetecek bir dizi cesur ve tehlikeli soygun için her şeylerini riske atıyorlar.

Grand Theft Auto V seriyi yeni yönlerde daha da ileriye götürmeye devam ediyor; Rockstar North bugüne kadarki en derin, en güzel ve en etkileyici dünyamızı yaratmayı başardı,” diyor Rockstar Games kurucusu Sam Houser. “Önümüzdeki aylarda oyunla ilgili daha çok bilgi paylaşmak için heyecanlanıyoruz.”

Oyunun çıkış tarihi önceden ilkbahar ayları olarak açıklanmıştı, ancak daha fazla geliştirme süresine sahip olmak amacıyla çıkış tarihi Eylül ayına ertelendi. Rockstar Games’in bugüne kadar yarattığı en büyük, en dinamik ve en farklı açık dünyayı içerecek olan Grand Theft Auto V hikaye anlatımı ve oynanışı yeni şekillerde birleştirecek ve oyunculara oyundaki üç ana karakteri kontrol ederek, oyunun iç içe geçmiş hikayesinin tüm yönlerini tecrübe etme imkanı sunacak.

Devrim yaratan serinin ayrıntılara verilen inanılmaz önem ve Grand Theft Auto’nun modern kültüre esprili yaklaşımı gibi tüm klasik özellikleri korunurken, açık dünya çokluoyuncu modlarına da yeni ve cesur bir yaklaşım getiriliyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!