-->
Razer, Team Turquality’e Ekipman Sponsoru Oldu

Dünya çapında küresel turnuvalara verdiği destekle tanınan donanım markası Razer, Türkiye’deki ilk sponsorluk anlaşmasını yaptı Yüksek performanslı oyun donanımının lider markası Razer, Türkiye’nin başarılı e-spor takımı Team Turquality ile bugün bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Team Turquality ve Razer markalarının güçlerini birleştirme kararı alan ve yapılacak tüm turnuvalara birlikte katılacak olan iki firma, Razer’ın Türkiye temsilcisi […]

14.01.2013 | ulasufuk

Dünya çapında küresel turnuvalara verdiği destekle tanınan donanım markası Razer, Türkiye’deki ilk sponsorluk anlaşmasını yaptı

Yüksek performanslı oyun donanımının lider markası Razer, Türkiye’nin başarılı e-spor takımı Team Turquality ile bugün bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Team Turquality ve Razer markalarının güçlerini birleştirme kararı alan ve yapılacak tüm turnuvalara birlikte katılacak olan iki firma, Razer’ın Türkiye temsilcisi Aral’ın Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen imza töreni ile anlaşmalarını resmileştirdi.

Uluslararası turnuvalarda mücadele eden pek çok üst düzey oyuncuya destek veren Razer, Türkiye’de yaptığı ilk anlaşma ile pazara olan inancının olumlu olduğu sinyallerini verdi. Bu heyecan verici anlaşma ile Razer, Team Turquality’ye birbirinden değerli ekipmanları sağlayacağını duyurdu. Razer tarafından takıma sağlanacak olan ekipmanlar; Razer Mamba Mouse, Razer BlackWidow Ultimate Klavye,  Razer Goliathus Mousepad, Razer Onza Tournament Edition Gamepad, Razer Chimaera 5.1 Headset ve Razer Kraken Pro  Headset’den oluşuyor.

Razer Marka Temsilcisi Serkan ÖZYURT, Razer ve Team Turquality anlaşmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Bu anlaşma ile kulvarlarının iki saygın ismi aynı yarışta birlikte koşmaya başlayacak. Kuşkusuz iki markada çok büyük ” diye konuştu.

Team Turquality Genel Menajeri Cem TAŞKIRAN ise Razer gibi büyük bir marka ile çalışmanın gurur verici olduğunu belirterek, “Razer ile birlikte bir çok turnuvada büyük başarılar kazanacağımıza inanıyoruz. Bu anlaşma her iki taraf içinde çok olumlu olacak” dedi.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!