-->
Monster Hunter 3 Ultimate’in Çıkış Tarihi Video İle Duyuruldu

Capcom, Mart 2013’te çıkış yapacağı açıklanan Monster Hunter 3 Ultimate’in net çıkış tarihini video ile birlikte duyurdu. Oyunun Nintendo 3DS ve Wii U için Kuzey Amerika’da 19 Mart’ta, Avrupa’da ise 22 Mart’ta çıkış yapacağı açıklandı. Çıkış tarihinin yanı sıra Monster Hunter 3 Ultimate’in yine Nintendo 3DS ve Wii U için 21 Şubat’ta bir demosunun yayınlanacağı duyuruldu. […]

18.01.2013 | ulasufuk

Capcom, Mart 2013’te çıkış yapacağı açıklanan Monster Hunter 3 Ultimate’in net çıkış tarihini video ile birlikte duyurdu.

Oyunun Nintendo 3DS ve Wii U için Kuzey Amerika’da 19 Mart’ta, Avrupa’da ise 22 Mart’ta çıkış yapacağı açıklandı. Çıkış tarihinin yanı sıra Monster Hunter 3 Ultimate’in yine Nintendo 3DS ve Wii U için 21 Şubat’ta bir demosunun yayınlanacağı duyuruldu.

İşte oyunun yeni videosu:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.