-->
Microsoft’tan Şık ve Akılcı Donanım Seçenekleri

Microsoft Türkiye tarafından sunulan yeni Windows 8 ile uyumlu fare ve klavye seçenekleri, sanatseverlerden uzun saatlerini klavye başında geçirenlere ve sıkça seyahat edenlere kadar, her kullanıcı için çok özel alternatifler içeriyor.  Kullanıcıları için ortaya koyduğu farklı donanım seçenekleriyle; bağlantı, ergonomi, estetik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan Microsoft, Windows 8 ile uyumlu yeni nesil fare […]

16.01.2013 | ulasufuk

Microsoft Türkiye tarafından sunulan yeni Windows 8 ile uyumlu fare ve klavye seçenekleri, sanatseverlerden uzun saatlerini klavye başında geçirenlere ve sıkça seyahat edenlere kadar, her kullanıcı için çok özel alternatifler içeriyor. 

Kullanıcıları için ortaya koyduğu farklı donanım seçenekleriyle; bağlantı, ergonomi, estetik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan Microsoft, Windows 8 ile uyumlu yeni nesil fare ve klavyeleriyle de bu deneyimi en üst düzeyde yaşatmaya devam ediyor.

Wedge Touch Mouse 3LR-00002

Küçük, stil sahibi ve Windows 8 için mükemmel bir yardımcı aksesuar olan yeni Wedge Touch Mouse, cebinize sığacak kadar küçük boyutlara sahip. Sade ve kullanışlı tasarımıyla, akıcı, dört yönlü kaydırma imkânı sunan dokunmatik Touch teknolojisi ile Wedge Touch Mouse, ayrıca Bluetooth teknolojisiyle, kablo karışıklığına yol açmıyor. Bu akıllı fare, bilgisayarın ya da tabletin kullanılmadığı durumlarda pil gücünü korumak için “düşük güç moduna” giriyor. Farenizi, kapanıp kapanmadığından endişe etmeden çantanıza koyabilirsiniz, çünkü artık ihtiyaç duyulmadığını kendi kendine algılıyor.

Wedge Mobile Keyboard U6R-00016

Oldukça ince olan Wedge Mobile Keyboard klavye, sürekli hareket halinde olan özellikle tablet kullanıcıları için ideal. İnce ve hafif tasarımıyla taşınması oldukça kolay olan bu şık klavye, tam boyutlu, yumuşak tuş takımıyla verimli kullanım için de ideal. Wedge Mobile Keyboard’un dayanıklı klavye kılıfı, sadece aygıtınızı çizilmelerden korumakla kalmıyor, aynı zamanda hızlıca bir tablet standına dönüşerek, çalışmanıza ya da medya dosyalarını izlemenize de olanak sağlıyor. İş bitiminde, klavyeyi yanınıza almadan önce gücünü kapatmak için sadece kapağı klavyenin üzerine kapatmanız yeterli. Windows 8 kısayol tuşlarıyla sık kullanılan tuşların bazıları da klavyede yer alıyor. Yeni Wedge Mobile Keyboard, aynı zamanda müzik ve videoların kontrol edilmesini kolaylaştıran yerleşik ortam tuşlarına da sahip. Bluetooth özelliğiyle tabletinize kablosuz olarak bağlanan bu akılcı ve kompakt klavye, Wedge Mobile Mouse ile birlikte oldukça kullanışlı bir Windows 8 deneyimi için hazır.

Sculpt Touch Mouse 6PL-00001

Dört yönlü “Touch” dokunmatik kaydırma ve Bluetooth teknolojisiyle Windows 8 için uyumlu hale getirilmiş olan Sculpt Touch Mouse, mobil yaşam için son derece ideal. Dört yönlü dokunma şeridi, sadece parmağınızın bir dokunuşuyla yatay Windows 8 ekranlarının yanı sıra, Windows belgeleri boyunca yukarı, aşağı, sola ve sağa kaydırma yapmanıza da imkân tanıyor. Cihazın Bluetooth teknolojisi ile kablo ve alıcı karmaşasını da hayatınızdan çıkarabileceksiniz.

Touch Mouse 3KJ-00003

Şık ve iddialı Touch Mouse, dokunmaya duyarlı büyük bir yüzeye sahip olmasının yanı sıra Windows 8 ile gelen “Touch” dokunmatik deneyimi farenizde de yaşayabilmenize olanak sunuyor. Pencere yönetimi için optimize edilmiş bir, iki veya üç parmakla yapılan hareketlerle dokunmatik ekran deneyimini büyük bir keyifle yaşayabilirsiniz. . Yerleştirme, yatay ve düzeyde hareket ettirme, küçültme ve büyütme, web sayfası üzerinde ileri ve geri gitme, görevler arasında veya açık pencereler arasında geçiş yapma ve benzer işlemler için Touch Mouse tek başına yeterli. Üstelik Touch Mouse’u kullanmaya alışma süreci de oldukça kolay ve eğlenceli. Bir yandan yeni dokunmatik arayüze alışırken, bir yandan da eski farenizle yaptığınız gibi işaret etmeye ve tıklatmaya devam edebilirsiniz.

Sculpt Comfort Keyboard V4S-00016

Sculpt Comfort Keyboard klavye; kavisli tuş takımı, çıkarılabilir ped’li avuç içi desteği ve avuç yükseltisi de dâhil olmak üzere, yeni ergonomik özellikleriyle birlikte geliyor. Bu özellikler; kolların, ellerin ve bileğin uzun kullanımda daha rahat şekilde konumlandırılması için tasarlandı. Klavyenin, geri alma işlevselliğine sahip yeni ara çubuğu, verimli ve seri çalışma için de oldukça ideal. Araştırmalar, kullanıcıların yüzde 90’ının, ara çubuğuna basmak için yalnızca sağ başparmağını kullandığını ve “geri al” tuşunun klavyedeki en sık kullanılan tuşlardan biri olduğunu gösteriyor. Microsoft Donanım tasarımcıları bu bilgiden yola çıkarak, sol el tarafında “geri al çubuğu” içeren daha büyük, ayrı bir “ara çubuğu” yarattılar. Sculpt Comfort Keyboard, Windows 8’deki en sık kullanılan işlevlere tek dokunuşla erişmenize de imkân veren kısayol tuşları ile donatıldı. Böylece ayarlarınıza çok daha hızlı erişebileceksiniz.

Sculpt Mobile Keyboard T9T-00016

Serinin yeni klavye modellerinden Sculpt Mobile Keyboard, 2 cm’den daha ince olan yapısıyla oldukça kolay taşınıyor. Bu da sıkça seyahat halinde olan kullanıcılar için ideal bir alternatif anlamına geliyor. Bu şık ve kompakt klavye, aynı zamanda yerleşik “Bluetooth” özelliği ile kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. Yeni klavye, tuş takımında 6 derecelik hafif kavisli bir açıyla tasarlandı. Bu kavis, daha doğal bir kol ve bilek duruşunu teşvik ederken, uzun süreli kullanımda da konfor sağlıyor. Sculpt Mobile Keyboard klavye, en sık kullanılan Windows 8 işlevlerine kolayca erişim sağlayarak, basit bir dokunuşla daha fazla görevi daha hızlı gerçekleştirmenize imkân tanıyor.

Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Series

Microsoft, yeni Windows 8 donanım serisinde, bu defa da sanatseverleri unutmadı. Tarzınızı yansıtacak fare seçenekleriyle siz de kendi stilinizi teknolojik aksesuarlarınız ile birleştirebileceksiniz. Farelerini palet olarak kullanmaları için beş sanatçıya emanet eden Microsoft, “Calvin Ho, Dana McClure, Matt Lyon, Yellena James ve Zansky”nin benzersiz görsel eserleri ile renklenen “Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Series”i hem mükemmel bir hediye seçeneği hem de kimseyle paylaşmaya kıyamayan kullanıcıların kendilerine ayırması için sunuyor.

 

BASIN BÜLTENİ 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.