-->
Microsoft’tan Sevgililer Günü İçin Özel Bir Seçenek

Microsoft Türkiye, Sevgililer Günü’nde hediye seçmekte zorlananların yardımına sanat ve teknoloji dolu yepyeni bir seriyle koşuyor. Sizin ve hayatınızdaki en özel kişinin tarzına uygun olarak tasarlanan göz alıcı fare seçenekleriyle, bu yıl hediye seçiminde zorlanmayacaksınız.  Microsoft Türkiye, yeni görsel tasarım eserleri eşliğinde, Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Serisi’ni sanat ve teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. […]

15.01.2013 | ulasufuk

Microsoft Türkiye, Sevgililer Günü’nde hediye seçmekte zorlananların yardımına sanat ve teknoloji dolu yepyeni bir seriyle koşuyor. Sizin ve hayatınızdaki en özel kişinin tarzına uygun olarak tasarlanan göz alıcı fare seçenekleriyle, bu yıl hediye seçiminde zorlanmayacaksınız. 

Microsoft Türkiye, yeni görsel tasarım eserleri eşliğinde, Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Serisi’ni sanat ve teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor. Bu renkli, alımlı ve kullanışlı seri, beş ayrı sanatçının farklı bakış açılarıyla şekillenen görselliğiyle, Sevgililer Günü’nün de yıldızı olmaya aday.

Farelerini palet olarak kullanmaları için beş tasarımcıya emanet eden Microsoft, “Calvin Ho, Dana McClure, Matt Lyon, Yellena James ve Zansky”nin benzersiz görsel eserleri ile renklenen “Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Serisi’ni” hem mükemmel bir hediye seçeneği hem de kimseyle paylaşmaya kıyamayan kullanıcıların kendilerine ayırması için sunuyor. Optiğin gücüyle lazerin keskinliğini birleştirerek neredeyse her yüzeyde benzersiz performans sağlayan “BlueTrackTM Teknolojisi” bu seride de kendisini gösteriyor. “Tak ve Kullan Nano Alıcı / Verici”, “8 aylık uzun pil ömrü” ve “her iki elle rahat kullanım özelliği” de Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Serisi’nin diğer özellikleri arasında.

Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Serisi ile bu yılın en stil sahibi hediyesini sunan siz olun. Bir tane de kendinize ayırmayı unutmayın…

Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition Artist Serisi’ne hayat verenler

Calvin Ho, çok yönlü bir sanatçı ve ödül kazanmış AtomicAttack tasarım stüdyosunun kurucusu. AtomicAttack’ın faaliyet göstermeye başladığı 1996 yılından itibaren, uluslararası arenada moda fotoğrafçılığında füzyon sanatı yönlendirmesi, markalaştırma, tasarım ve illüstrasyon çalışmalarına imza attı. Dana McClure ise Brooklyn kökenli bir görsel sanatçı. Çalışmaları; resim baskısı, kolaj ve tekstil tasarımını içeren çeşitli ortamlarda yer alıyor. Dünya çapında şirketler ve kültürel müşteriler için sanat yönlendirmeli baskı, hareket ve etkileşimli projelere sahip. Bir diğer tasarımcı olan Matt Lyon ise halk sanatı, güzel sanatlar ve illüstrasyondan esinleniyor. Lyon, şekiller ve desenler kullanarak, yepyeni temalar keşfediyor.

Kalemleri, mürekkebi ve akriliği tercih eden Yellena James ise kompleks soyut biçimleri yaşam dolu büyüleyici görüntülerle birleştiriyor. Yapısal şekiller ve dağınık çizgilerle yarattığı renkli düzenlemeler, aynı anda hem çiçekleri hem de yabancı bir dünyayı içeriyor. Sıra dışı farelere hayat veren bir başka sanatçı olan Zansky ise serigrafi, yazı baskısı, oyma baskı ve dijital baskı dahil olmak üzere tüm grafik sanatı türleriyle çalışıyor ve her prosesin ve ortamın sınırlarını zorluyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.