-->
Metal Gear Rising: Revengeance Demosu 23 Ocak’ta Geliyor

Konami Digital Entertainment GmbH merakla beklenen METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın oynanabilir demosunu çoğu Avrupa ülkesi için 23 Ocak’ta PlayStation Network ve Xbox LIVE Marketplace üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Üç aşamalı demoda oyuncular PlayStation 3 ve Xbox 360 için 21/22 Şubat’ta çıkacak olan oyunun Zan-Datsu dövüş sistemini önceden deneyebilecekler. Kojima Productions ve PlatinumGames işbirliği ile geliştirilen METAL […]

16.01.2013 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment GmbH merakla beklenen METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın oynanabilir demosunu çoğu Avrupa ülkesi için 23 Ocak’ta PlayStation Network ve Xbox LIVE Marketplace üzerinden yayınlayacağını duyurdu.

Üç aşamalı demoda oyuncular PlayStation 3 ve Xbox 360 için 21/22 Şubat’ta çıkacak olan oyunun Zan-Datsu dövüş sistemini önceden deneyebilecekler. Kojima Productions ve PlatinumGames işbirliği ile geliştirilen METAL GEAR RISING: REVENGEANCE durmak bilmeyen aksiyonu serinin epik hikaye anlatımıyla birleştiriyor.

Yeni oyun ana karakter olarak Raiden’ı kullanıyor ve sayborg teknolojisinin toplumda iyice yaygınlaştığı yakın gelecekte geçiyor. Küresel güç dengesini gölgelerin ardından gizlice kontrol eden Patriots hiyerarşisinin çöküşünü konu alan METAL GEAR SOLID 4: Guns of Patriots’ta gerçekleşen olayların devamında Patriots tarafından desteklenen ve kontrol edilen büyük ‘Özel Askeri Şirketler’ (PMV) dağılmış, yerlerine sayısız haydut oluşum ortaya çıkmıştır.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE Raiden’ın ülkesi için daha iyi bir gelecek inşa etmek isteyen Afrikalı bir Başbakanı korumak üzere çalıştığı ajans tarafından görevlendirilmesiyle başlıyor; ancak sayborg kılıç ustaları başbakana saldırdıktan sonra dikkatlerini Raiden’a çeviriyorlar. Bu olayın ardından klasik intikam ve umut hikayesi başlıyor; Raiden Yüksek Frekanslı Kılıcını kullanarak karşısına çıkan ve kendisine yanlış yapanlardan kanlı intikamını almaya çalışıyor. Demo 2013’ün en çok beklenen aksiyon oyunlarından biri olan METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’in çıkış tarihinden bir ay önce oyunculara Raiden’ın yeni sayborg vücudunu kullanma ve mutlak özgürlükle karşısına çıkan her şeyi kesebilen kılıcını deneme imkanı veriyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.