-->
LEGO Marvel Super Heroes Duyuruldu!

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group ve Marvel Entertainment Sunar! LEGO Marvel Super Heroes Marvel Super Kahramanları 2013 Sonbaharında Yepyeni, Aksiyon Dolu LEGO macerasında güçlerini bir araya getiriyor. Marvel Super Kahramanları aksiyon dolu ve keyifli bir oyun için bir araya geliyor! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group ve Marvel Entertainment […]

08.01.2013 | ulasufuk

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group ve Marvel Entertainment Sunar! LEGO Marvel Super Heroes

Marvel Super Kahramanları 2013 Sonbaharında Yepyeni, Aksiyon Dolu LEGO macerasında güçlerini bir araya getiriyor.

Marvel Super Kahramanları aksiyon dolu ve keyifli bir oyun için bir araya geliyor! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group ve Marvel Entertainment işbirliği ile LEGO® Marvel™ Super Heroes 2013 sonbaharında Xbox 360®, PlayStation®3, Wii U™, Windows PC, Nintendo DS™, Nintendo 3DS™ ve PlayStation®Vita platformlarında satışa çıkmaya hazırlanıyor. LEGO Marvel Super Heroes, başarılı LEGO video oyun serilerinde populer Marvel karakterlerini barındıran ilk oyun olacak.

LEGO Marvel Super Heroes video oyunu, Marvel dünyasının karakterleri, aksiyonu ve araçlarını, LEGO’nun yaratıcı dünyası ile birleştiriyor.

LEGO Marvel Super Heroes oyunculara özgün bir hikaye sunacak. İntikam ile dolu Loki ve galaksileri yiyen Galactus’un açlığına karşı durabilmek için Nick Fury, Iron Man, Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine ve Marvel Evrenindeki diğer kahramanları yardıma çağırır.Bu tehlikeye dur demek için mücadele edecek LEGO ve Marvel severler, hem favori Marvel karakterleri ile oynayabilecek hem de LEGO oyunlarının bir klasiği olan macera ve espri dolu dünyası ile eğleneceksiniz.

LEGO Marvel Super Heroes’da oyuncular favori karakterleri Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki ve Galactus gibi Marvel Evreninden 100’den fazla karaktere ulaşabilecek. Oyunda, göz alıcı karakter yetenekleri, aksiyon dolu anlar, epik savaş sahneleri, bulmacalar ve LEGO esprileri ile dolu özgün bir hikaye oyuncuları bekliyor.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!