-->
Kaspersky Lab’den Oyunseverleri Sevindirecek Dev İşbirliği!

Bu kadar tehdide rağmen Yine de OYNAR MISIN BENİMLE…  Güvenliğin lider ismi Kaspersky Lab, Internet Security 2013 ürününü oyun pazarının dev ismi Blizzard Enterainment’in World Of Warcraft®’ı ile zenginleştirdi. KIS 2013 ile dünyanın en popüler bilgisayar oyunu, avantajlı fiyat seçeneğiyle raflardaki yerini aldı.  Güvenli içerik yönetim çözümleri alanındaki lider şirket Kaspersky Lab, oyunseverleri sevindirecek yeni bir […]

21.01.2013 | ulasufuk

Bu kadar tehdide rağmen Yine de OYNAR MISIN BENİMLE… 

Güvenliğin lider ismi Kaspersky Lab, Internet Security 2013 ürününü oyun pazarının dev ismi Blizzard Enterainment’in World Of Warcraft®’ı ile zenginleştirdi. KIS 2013 ile dünyanın en popüler bilgisayar oyunu, avantajlı fiyat seçeneğiyle raflardaki yerini aldı. 

Güvenli içerik yönetim çözümleri alanındaki lider şirket Kaspersky Lab, oyunseverleri sevindirecek yeni bir gelişmeye imza attı. Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Blizzard Entertainment ile işbirliği gerçekleştiren Kaspersky Lab, bu tatil sezonundan itibaren oyun tutkunlarına bu işbirliğinin avantajlarından faydalanma şansı sunmaya başladı.

İşbirliği doğrultusunda, Kaspersky Lab’in en yeni tüketici ürünü Kaspersky Internet Security 2013 (KIS) ve dünyanın 1 numaralı üyelik bazlı çok oyunculu bilgisayar oyunu “World of Warcraft® birleştiriliyor. KIS 2013 perakende satış fiyatına piyasaya sunulan bu avantajlı pakete, Türkiye’de bulunan başlıca perakende satış noktalarından da ulaşılabilir.

KIS 2013 ve World of Warcraft paketi, birçok seçeneği de beraberinde getiriyor. Bunların başında, 30 günlük ücretsiz World of Warcraft oyun aktivasyonu, Blizzard’ın Burning Crusade® ve Lich King® oyunlarının içeriklerine de erişim sağlıyor. Böylece bu seti satın alan oyuncular, hem dünya çapında ödüllü oyun World of Warcraft’ı oynarken hem de Kaspersky Internet Security 2013’ün günlük bilgisayar kullanıcılarını hedef alan siber tehditlere karşı sunduğu üst düzey korumadan yararlanma fırsatını elde ediyor.

GÜNDE 7,000’DEN FAZLA ONLİNE OYUNCUNUN ŞİFRELERİ TEHDİT ALTINDA

İşbirliğiyle ilgili konuşan Kaspersky Lab, Zararlı Yazılım Uzmanı Sergery Golovanov, “Siber suçlar, artık sadece şifreleri çalmakla ya da spam mail göndermekle yetinmiyor. Aynı konu başlıkları, oyunseverler için de büyük bir tehdit oluşturuyor” diyor. Araştırmalara göre, dünya üzerinde her gün 7,000’den fazla online oyuncunun şifrelerini çalmak için tasarlanmış zararlı programlarla karşı karşıya kaldıklarını hatırlatan* Golovanov, “Oyunseverlerin bu tehditlere karşı kendilerini korumaları gerekiyor. Kaspersky Internet Security 2013, Kaspersky Lab’in sunduğu tescilli korumanın son versiyonu olup, oyunseverlerin siber tehditlerle savaşmaları için etkili ve gerçekçi bir araç görevi görüyor” diye ekliyor.

Kaspersky Lab Gelişen Pazarlardaki Bireysel Ürünler Pazarlama Sorumlusu Peter Aleshkin ise, Kaspersky Internet Security 2013’ün oyunseverlerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandığını vurguluyor. Aleshkin ürünün özellikleriyle ilgili şu yorumlarda bulunuyor: “Sahip olduğu özel ‘Oyun Modu’ aktifleştirildiğinde, işlemcinin hızını düşüren bütün faktörler eleniyor. Ayrıca oyun esnasında tam ekran moduna geçildiğinde, bildirimler ile oyuncunun dikkatini dağıtmıyor; ancak sağladığı üst düzey koruma oyun esnasında da devam ediyor.”

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.