-->
Injustice: Gods Among Us Çıkış Tarihi Kesinleşti

Warner Bros. Interactive Entertainment ve DC Entertainment Injustice: Gods Among Us çıkış tarihini onayladı. Injustice: Gods Among Us, 19 Nisan’da Xbox 360®,PlayStation®3 ve Wii U™ için satışa çıkacak. Aynı tarihte Xbox 360 ve PS3 platformlarında satışa çıkacak olan Injustice: Gods Among Us Collector’s Edition zengin bir içerikle geliyor. Injustice: Gods Among UsCollector’s Edition beraberinde: 25cm […]

16.01.2013 | ulasufuk

Warner Bros. Interactive Entertainment ve DC Entertainment Injustice: Gods Among Us çıkış tarihini onayladı. Injustice: Gods Among Us, 19 Nisan’da Xbox 360®,PlayStation®3 ve Wii U™ için satışa çıkacak.

Aynı tarihte Xbox 360 ve PS3 platformlarında satışa çıkacak olan Injustice: Gods Among Us Collector’s Edition zengin bir içerikle geliyor.

Injustice: Gods Among UsCollector’s Edition beraberinde:

  • 25cm boyunda DC’nin popüler kahramanları Batman ve Wonder Woman’ı içeren, koleksiyoner versiyonuna özel figur
  • Koleksiyoner versiyonuna özel Steelbook oyun kutusu
  • Injustice Çizgi Romanı
  • Koleksiyoner versiyonuna özel, DC Comics’in The New 52 serisinden Batman, Superman ve Wonder Woman karakter kostümü.

Mortal Kombat’ın yaratıcısı NetherRealm Stüdyoları sunar; Injustice: Gods Among Us. DC Çizgiromanları dünyasının ikonik kahramanları olan Batman, Cyborg, The Flash, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman ve Wonder Woman’ı içeren oyun, dövüş oyunlarını sevenler için heyecan verici orjinal bir hikaye ile geliyor. Kahramanlar ve kötülerin epik savaşlar ve devasa mekanlarda karşı karşıya gelecekleri, iyi ve kötü arasındaki çizginin yok olduğu bir dünya sizleri bekliyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!