-->
EA, İngiltere’de 2012’nin Bir Numaralı Yayıncısı

EA, Activision, Ubisoft ve platform sahipleri Microsoft ve Nintendo’yu yenerek, geride bıraktığımız 2012 yılında İngiltere’de kutulu oyunları en çok satan yayıncı oldu. GfK Chart-Track tarafından derlenen rapor, 2012 yılında İngiltere’de tamamen kutulu satışlar ele alınarak hazırlandı. EA’nın bu başarısında en harika performansını gösteren ve dünya çapında ilk beş gün içinde 4.3 milyon adetlik etkileyici bir […]

05.01.2013 | ulasufuk

EA, Activision, Ubisoft ve platform sahipleri Microsoft ve Nintendo’yu yenerek, geride bıraktığımız 2012 yılında İngiltere’de kutulu oyunları en çok satan yayıncı oldu.

GfK Chart-Track tarafından derlenen rapor, 2012 yılında İngiltere’de tamamen kutulu satışlar ele alınarak hazırlandı. EA’nın bu başarısında en harika performansını gösteren ve dünya çapında ilk beş gün içinde 4.3 milyon adetlik etkileyici bir satış gerçekleştiren FIFA 13 büyük rol oynuyor.

Skylanders: Giants ve özellikle ilk 24 saatinde 500 Milyon dolardan fazla hasılat elde ettiği Call of Duty: Black Ops II ile büyük başarı yakalayan Activision’ın ise ikinci sırada yer aldığı listeye aşağıdan bakabilirsiniz:

1. EA
2. Activision
3. Ubisoft
4. Nintendo
5. Microsoft
6. Sega
7. Warner Bros
8. Take-Two
9. THQ
10. Square Enix



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!