-->
Dragon’s Dogma: Dark Arisen İle İlgili Ayrıntılar

Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ı geçen yıl duyurmuştuk, şimdi de Dragon’s Dogma dünyasında geçen bu yeni oyun ile ilgili ayrıntıları açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. 26 Nisan’da Avrupa’da hem PlayStation 3, hem de Xbox 360 için piyasaya çıkması planlanan Dragon’s Dogma: Dark Arisen Dragon’s Dogma serisinde heyecan verici yeni bir sayfa açacak. Hem fiziksel disk, hem de dijital […]

23.01.2013 | ulasufuk

Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ı geçen yıl duyurmuştuk, şimdi de Dragon’s Dogma dünyasında geçen bu yeni oyun ile ilgili ayrıntıları açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. 26 Nisan’da Avrupa’da hem PlayStation 3, hem de Xbox 360 için piyasaya çıkması planlanan Dragon’s Dogma: Dark Arisen Dragon’s Dogma serisinde heyecan verici yeni bir sayfa açacak. Hem fiziksel disk, hem de dijital indirme formatlarında satışa sunulacak oyun devasa yeni bir bölge, yeni görevler ve düşmanlara ek olarak orijinal oyundaki tüm içeriğe de sahip olacak.

Oyuncular Gransys’in hemen dışındaki lanetli Bitterblack Adasında katılacakları yepyeni görevlerde, yüzleşecek yeni korkutucu düşmanlar ve keşfedilecek inanılmaz hazinelerle karşılaşacakları bir yeraltı diyarı bulacaklar. Orijinal Dragon’s Dogma oyununa sahip olanlar kayıtlı karakterlerini ve verilerini yükleyip yolculuklarına devam edebilecek ve derinlerden gelen bu tehditle yüzleşebilecekler. Oyuncular yeni üst-seviye yetenekler ve geliştirmelerin yanı sıra yeni silahlar ve zırh setleriyle karakterlerini daha da güçlendirebilecekler. Dragon’s Dogma’yı oynamamış olan oyuncular ise Dragon’s Dogma: Dark Arisen sayesinde yeni içerikle boğuşmaya başlamadan önce yolculuklarına en baştan başlama imkanına sahip olacaklar.

Dahası, orijinal Dragon’s Dogma oyununa sahip olanlar Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ı satın aldıklarında ücretsiz olarak şu bonusları da elde edecekler: 100,000 Rift Kristali, sınırsız Ferrystones ve altı yeni kostüm içeren Gransys Zırh Paketi.

Oyuncuların talepleri dikkate alınarak hazırlanan Dragon’s Dogma: Dark Arisen kolay ulaşım ve yenilikçi menü sistemi gibi özellikleri sayesinde Dragon’s Dogma deneyimini daha da rahat hale getirecek. Dragon’s Dogma’ya sahip olan ve Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ı satın alan oyuncular için bu yenilikler orijinal oyuna otomatik olarak uygulanacak.

Peki, Dragon’s Dogma: Dark Arisen’da neler var?

Orijinal Dragon’s Dogma’nın tüm içeriğine ek olarak…

  • 25’ten fazla korkunç yeni düşman içeren devasa yeraltı diyarı
  • Daha fazla yetenek, ekipman ve geliştirme:
    • 3. Seviye Yetenekler
      • DD:DA her karakter sınıfına yeni bir yetenek seviyesi ekleyecek, oyunculara ustalaşmaları için yeni güçlü yetenek ve beceriler sunacak
    • 100’ün üzerinde yeni ekipman parçası
      • Yeraltı mağaralarına inen karakterler için yeni yüksek seviye silahlar ve zırh setleri.
    • 14 yeni karakter/Pawn geliştirmesi
    • Yeni ekipman geliştirmeleri
  • Dahası da var:
    • Geliştirilmiş karakter kişiselleştirme seçenekleri
    • Eşya takdiri
    • Japonca seslendirme seçebilme imkanı

Dragon’s Dogma: Dark Arisen Avrupa’da şu şekilde satışa sunulacak:

26 Nisan: PlayStation 3 disk ve dijital versiyonları,

26 Nisan: Xbox 360 disk versiyonu (dijital versiyonu yazın satışa sunulacak)

 

BASIN BÜLTENİ

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!