-->
City of Steam Drink N Draw Etkinliği Yapıldı

19 Ocak 2013 Cumartesi günü 19.su düzenlenen Drink N Draw, Nova Worlds’un sponsorluğu ve Pelerinli.com’un katkılarıyla gerçekleşti. Etkinliğin bu seferki konusu “SteamPunk” oldu. Daha önce yapılan etkinliklerde J.R.R Tolkien’in Hobbit’i, Apocalyptic senaryolar gibi çok farklı konular ele alınmıştı. Ancak bu sefer fantastik dünyalara daha endüstriyel bir yaklaşım tercih edildi. Steam Punk konusunun oldukça geniş ve […]

23.01.2013 | ulasufuk

19 Ocak 2013 Cumartesi günü 19.su düzenlenen Drink N Draw, Nova Worlds’un sponsorluğu ve Pelerinli.com’un katkılarıyla gerçekleşti. Etkinliğin bu seferki konusu “SteamPunk” oldu. Daha önce yapılan etkinliklerde J.R.R Tolkien’in Hobbit’i, Apocalyptic senaryolar gibi çok farklı konular ele alınmıştı. Ancak bu sefer fantastik dünyalara daha endüstriyel bir yaklaşım tercih edildi.

Steam Punk konusunun oldukça geniş ve olağan dışı olması, içinde yaşadığımız dünyadan ayrı olan bambaşka çizimlerin yaratılmasına sebep oldu. Buhar ile çalışan zeplinler, uzun burunlu goblinler, balyozu sırtında cüceler ve güzel kızlar da bunlar arasındaydı.

Drink N Draw etkinliklerinin de vasıtasıyla  Nova Worlds, ülkemizdeki Steam Punk kültürünün gelişmesini desteklemek istiyor. Bu konuda Nova Worlds’un çok yakında betası başlayacak olan City of Steam isimli MMORPG’sinin de büyük rolü var elbette. Bunun için de çizerleri sonuna kadar desteklemeye kararlı, hatta bu etkinlikte çizilenlerden bir kaç tanesini oyun içinde karakter yapacaklarını ve ya bu resimleri yayınlayacaklarını söylüyorlar, tabii çizen kalemin imzası ile birlikte.

20’den fazla kalemin bir araya geldiği, içeceklerin tokuşturulduğu ve muhabbetin eksik olmadığı etkinliğin oldukça keyifli geçtiğini söylemek hiç de abartılı olmaz. Kalemini kâğıdını kapıp, herkesin katılabileceği Drink N Draw’ın bir sonraki etkinliğini merakla bekliyoruz. Umarız güzel hedeflerle başlatılan bu Drink N Draw zinciri amacına ulaşır.

Etkinlikle ilgili daha fazla fotoğraf ve detaya ulaşmak için lütfen https://www.facebook.com/events/317266905057334/?ref=3 adresini ziyaret ediniz.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.