-->
‘Brands Hatch’ Pistindeki Kapışmaya Şahit Olun – Codemasters İlk ‘Chris Harris Grid 2 Oynuyor’ Videosunu Yayınladı

Codemasters® bugün dünyaca ünlü Brands Hatch pistinde yarışan, 592 beygir gücündeki iki McLaren MP4-12c’nin canlı çekimlerini ve etkileyici oyun içi görüntülerini birleştiren yeni videosunu yayınladı. GRID 2™, BAFTA ödüllü GRID™’in heyecanla beklenen yeni oyunu ve Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için yaz aylarında piyasaya çıkacak. […]

28.01.2013 | ulasufuk

Codemasters® bugün dünyaca ünlü Brands Hatch pistinde yarışan, 592 beygir gücündeki iki McLaren MP4-12c’nin canlı çekimlerini ve etkileyici oyun içi görüntülerini birleştiren yeni videosunu yayınladı. GRID 2™, BAFTA ödüllü GRID™’in heyecanla beklenen yeni oyunu ve Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için yaz aylarında piyasaya çıkacak.

Üç videodan oluşacak serinin bu ilk videosu oyundaki araba tutuşları ve araç seçimleri hakkında uzman görüşü sağlamak üzere Codemasters ile çalışan, motor sporları gazetecisi ve YouTube’daki DRIVE kanalının düzenli katılımcılarından Chris Harris’in maceralarını konu alıyor. Chris videoda McLaren’ı ile bu ünlü pistte McLaren test pilotu Mat Jackson’ın karşısına geçiyor ve avantaj sağlamak için GRID 2 veCodemasters ekibinden aldığı bilgileri kullanıyor. Brands Hatch pistinin oyundaki halini gösteren ve yarış dünyasının en ünlü virajlarından bazılarında göz alıcı McLaren’ların güç gösterisini sergileyen canlı çekimler içeren videoyu aşağıdan seyredebilirsiniz.

GRID 2 için bu videolar üzerinde çalışmaktan ve oyundaki bazı önemli araçların yol tutuşları hakkında önerilerde bulunmaktan büyük keyif aldım. Gerçek sürüş ile sanal dünya arasındaki gitgide yakınlaşan ilişkiye birinci elden şahit olmak benim için müthiş bir fırsattı,” diyor Chris Harris. “Benim gibi en yeni süper otomobillerle çok fazla vakit geçiren biri için Codemasters’ın bu sanal makineleri yaratırken geçtiği geliştirme sürecinin zorluklarını takip etmek ve ortaya çıkan sonuçların gerçekçiliğine şahit olmak inanılmaz bir deneyimdi!”

Brands Hatch, GRID 2’dekigerçek pistlerden yalnızca birisi. Oyuncular üç kıta boyunca dünyayı dolaşacak, Abu Dabi’deki Yas Marina ve Avusturya’daki Red Bull Ring gibi lisanslı pistlerde, Paris ve Şikago’daki sokak pistlerinde ve güneşli Kaliforniya Sahili ve tehlikeli Japon dağ yolları gibi açık yollarda yarışacaklar.

GRID 2’nin kapsamlı kariyer modunda oyuncular rekabete dayalı motor sporları dünyasının etkileyici dünyasına girecek ve hızlı, birinci ve ünlü olmaya çalışacaklar. Oyuncular kariyer modunda, sinematik görsellerle desteklenecek yarışlarda gelişmiş yapay zeka sürücülerine karşı tampon tampona yarış yapacaklar. GRID’in yol tutuş modelini daha da geliştiren yeni TrueFeel™ sistemi erişilebilirlik ile simülasyon arasındaki dengeyi sağlayan gerçek fizikler ve alışması kolay, ustalaşması zor yol tutuş mekanikleri sunacak.

GRID 2 ayrıca tamamen bağımsız ve detaylı oyun içeriği ve benzeri olmayan ilerleme sistemi ile çokluoyuncu yarış deneyiminde de yeni bir standart belirleyecek. Derin kişiselleştirme seçenekleri ve oyuncuların yarışlarını, ödüllerini ve rakiplerini takip eden, Codemasters Racing oyunlarının online topluluk portalı RaceNet ile entegrasyon GRID 2’nin yeni motor sporları dünyasına daha da fazla derinlik ve bağlanabilirlik getirecek.

Oyuncular stüdyodan en yeni haberleri almak için www.youtube.com/gridgame ve www.facebook.com/aralgame adreslerini ziyaret edebilir veya www.twitter.com/aralgame adresini takip edebilirler.

 

BASIN BÜLTENİ

 

Canlı Çekimler ve Oyun İçi Görüntüler İçeren Fragmanda İki  McLaren Kafa Kafaya Yarışıyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!