-->
Angry Birds Serisi Noel Haftasında 30 Milyon Kez İndirildi

2009 yılında çıkışından bu yana popülaritesi artarak devam eden Rovio’nun tüm Angry Birds oyunları, noel haftası boyunca yani 22-29 Aralık tarihleri arasında tam 30 milyon kez indirildi. Angry Birds oyunları, Noel günü olan 25 Aralık’ta 8 milyon kez indirilirken, yine noel günü 17.4 milyon yeni cihaz satın alındı ve her yeni cihaz için bir Angry […]

04.01.2013 | ulasufuk

2009 yılında çıkışından bu yana popülaritesi artarak devam eden Rovio’nun tüm Angry Birds oyunları, noel haftası boyunca yani 22-29 Aralık tarihleri arasında tam 30 milyon kez indirildi.

Angry Birds oyunları, Noel günü olan 25 Aralık’ta 8 milyon kez indirilirken, yine noel günü 17.4 milyon yeni cihaz satın alındı ve her yeni cihaz için bir Angry Birds oyunu indirildi. İşte bu istatistiklere yer verilen görsel:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!