-->
Zone Of The Enders Hd Collection Oyun İnceleme

ZOTE serisi aslına bakarsanız tek bir oyundan oluşsa çok daha etkili olabilirdi. Çünkü serinin ilk oyunu hem çok kısa hem de ikinci oyunla kıyaslandığında çok sönük kalıyordu. İkinci oyununun ilk oyunundan fersah fersah başarılı olduğu çok fazla yapım hatırlayamıyorum ama ZOTE serisi için bu durum çok aşikardı. Hatta Armored Core mech savaşlarının atası ise ZOTE […]

17.12.2012 | ulasufuk

ZOTE serisi aslına bakarsanız tek bir oyundan oluşsa çok daha etkili olabilirdi. Çünkü serinin ilk oyunu hem çok kısa hem de ikinci oyunla kıyaslandığında çok sönük kalıyordu. İkinci oyununun ilk oyunundan fersah fersah başarılı olduğu çok fazla yapım hatırlayamıyorum ama ZOTE serisi için bu durum çok aşikardı. Hatta Armored Core mech savaşlarının atası ise ZOTE 2nd Runner boynuz kulağı geçer tabiridir. Bu kadar akıcı bir oynanışa sahip robot savaşları konulu oyunların sayısının bir elin parmakları kadar olduğunu düşünüldüğünde ZOTE serisinin oyun dünyası için önemi daha iyi kavranılabilir.

Oyun ile ilk kez tanışan bir çok oyun sever olacağı için öncelikle eğitim bölümlerinin sıkılmadan oynanmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü ZOTE oldukça çeşitli tuş kombinasyonlarına sahip. Bir Castlevania kadar olmasa da tuş kombinasyon yapısı türünün standartlarının üzerinde. Oyunun ilk bölümlerinde karşınıza çıkan düşman profiline göre çeşitlenen eğitim sistemi sayesinde oynanıştaki acemiliği kolaylıkla atlatabiliyorsunuz. Oyunun arayüzü tahmin ettiğiniz gibi oyunun geçtiği dönemi yansıtıyor. Bu bölüm yapımcılar tarafından elden geçirilmiş ve günümüz oyun severler uygun hale getirilmiş.
 
Zone-Of-The-Enders-HD-Collection-İnceleme3
 
HD Collection farkını elbette ki en çok grafiklerde hissediyoruz. Oyun sadece boyutlandırma olarak değil gerçek anlamda yüksek çözünürlüğe sahip. Gelecekte geçen bir yapım olması nedeniyle bolca ışık efektlerine sahip olan ZOTE, yeni nesilin nimetlerinden fazlasıyla yararlanmış. Özellikle dövüş sahnelerinde görsel kalite kendini belli ediyor. Her ne kadar bazı robot tasarımları o zaman olduğu gibi şu anda da garip görünse de genel olarak ZOTE başarılı bir HD uyarlama olmuş.
 
Zone-Of-The-Enders-HD-Collection-İnceleme4
 
Son sözlere gelecek olursak ZOTE HD Collection eski hayranlarını fazlasıyla mutlu edecek bir kaliteye sahip. Eski günlere dönüp coşkulu mech savaşlarını yeniden yaşamanın vermiş olduğu mutluluk anlatılmaz. Ayrıca Kojima’nın eskiden olduğu gibi kutu içeriğine baş yapıtı Metal Gear serisinin yeni oyununun demosunu sıkıştırdığını unutmayalım. Merak edilen konu Zone Of The Enders HD Collection içinde yeni Metal Gear oyununun demosu olan oyun mu olarak anılacak yoksa makus talihini bu kez kırabilecek mi? Biz oyuncular keyfimizi sürelim yapımcılar pazarlama stratejileri üzerine kafa patlatmaya devam etsinler…



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!